Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ορισμένοι προσπαθούν να μας τρελάνουν

Ορισμένοι προσπαθούν να μας τρελάνουν

img_6783


Από τη πρώτη στιγμή που έπεσε η κροτίδα στο Λαβόρδε, την καταδικάσαμε, χωρίς να ψάξουμε δικαιολογίες παρότι ορισμένοι ποδοσφαιριστές της Ανόρθωσης λειτουργούσαν σε όλο το 90λεπτο σαν προβοκάτορες. Αυτά τα πράγματα δεν έχουν θέση στο ποδόσφαιρο και κυρίως, εκείνη η διακοπή στοίχισε στην ΟΜΟΝΟΙΑ.

Είναι ορισμένοι όμως που θέλουν να ονομάζονται δημοσιογράφοι, που προκαλούν την υπομονή του ΠΡΑΣΙΝΟΥ ΛΑΟΥ και παρότι προσπαθήσαμε πολύ να αποφύγουμε να γράψουμε αυτό το κομμάτι μας αναγκάζουν. Γιατί είναι τουλάχιστον προκλητικό να διαβάζουμε σε συγκεκριμένη ιστοσελίδα πως “οι της Ανόρθωσης ψες δεν προκάλεσαν” και θεωρούμε πως παίζει με τη νοημοσύνη μας συγκεκριμένος άλλος που δίνει συγχαρητήρια στους οπαδούς της Ανόρθωσης για τη συμπεριφορά τους και το γεγονός πως δεν αντέδρασαν στις προκλήσεις των κακών ΟΜΟΝΟΙΑΤΩΝ!

Σε ποιους δίνει συγχαρητήρια ρε μάγκα; Σε αυτούς που γέμισαν τη κερκίδα σβάστιγκες και κέλτικους σταυρούς; Η φωτογραφία από πάνω φίλτατε αντικειμενικότατε δημοσιογράφε, είναι από τον ψεσινό αγώνα. Στην ίδια κερκίδα, σημειώθηκε διακοπή 3 λεπτών για ρίξη φωτοβολίδων και εσύ έρχεσαι τώρα να γίνεις αρεστός με αυτές τις παπαριές που γράφεις!

Λοιπόν, εμείς ουδέτεροι δεν το παίξαμε ποτέ, ΟΜΟΝΟΙΑΤΕΣ είμαστε. Προσπαθούμε να είμαστε όσο πιο αντικειμενικοί μπορούμε, γνωρίζοντας πως αυτό δεν είναι πάντα δυνατό λόγω των συναισθημάτων μας για αυτή την ομάδα. Ακόμα και έτσι όμως, μπορούμε να αντιληφθούμε πως τα επεισόδια, τα πολιτικά σύμβολα και ιδιαίτερα τα φασιστικά δεν έχουν θέση στο ποδόσφαιρο. Απαιτούμε το ίδιο να κάνουν όλοι όσοι έχουν βήμα και να μην κρύβονται πίσω από τον μανδύα του αντικειμενικού  εκφράζοντας οπαδικές ή τηλεκατευθυνόμενες απόψεις. Μα να δίνεις συγχαρητήρια σε αυτούς που πήραν σβάστιγκα στο γήπεδο;

υ.γ. Προφανώς τα πιο πάνω δεν αφορούν τη πλειοψηφία των δημοσιογράφων. Έχοντας ζήσει πλέον κάποιες καταστάσεις, ξέρουμε πως οι περισσότεροι προσπαθούν να κάνουν όσο καλύτερα μπορούν τη δουλειά τους, δεχόμενοι συνεχείς πιέσεις και υπό αντίξοες συνθήκες. Δεν μπορούσαμε όμως να μείνουμε πάλι σιωπηλοί.

υ.γ.2. Τελικά εκεί φτάσαμε; Συνηθίσαμε τόσο την σβάστιγκα και τα συνθήματα κατά της ζωής του προέδρου στο γήπεδο που δεν τα αναφέρουμε καν;