Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Αλαμπί: “Δεν μιλήσαμε ακόμα για ανανέωση συμβολαίου”

Αλαμπί: “Δεν μιλήσαμε ακόμα για ανανέωση συμβολαίου”

sak_5470


Αρκετά είναι τα συμβόλαια των ποδοσφαιριστών που λήγουν το ερχόμενο καλοκαίρι και μέσα στον επόμενο μήνα θα πρέπει να ξεκινήσουν οι συναντήσεις με αυτούς που θέλει να κρατήσει η ομάδα τη νέα αγωνιστική περίοδο. Η δυσκολότερη περίπτωση μακράν είναι του Γιουβάλ Σπούνγκιν, όμως τα πάντα θα κριθούν από το τι θέλει ο ίδιος ο παίκτης. Εάν στην ΟΜΟΝΟΙΑ δεν καταφέρουν να τον πείσουν να ανανεώσει το συμβόλαιο του μέσα στο 2012, τότε από τον Γενάρη θα μπορεί να υπογράψει σε άλλη ομάδα, κάτι που απεύχονται όλοι στο Ηλίας Πούλλος.

Δεν έχουμε στα χέρια μας τη λίστα με όλα τα ονόματα, ωστόσο γνωρίζουμε πως και πολλοί νεοφερμένοι έχουν συμβόλαιο για 1 χρόνο (με option +1 στην ομάδα). Ένας από τους παλιούς ποδοσφαιριστές που εκπνέει το συμβόλαιο του τον Ιούνη του 2013 είναι ο Ρασίντ Αλαμπί, ο οποίος δήλωσε σε μέσα της πατρίδας του πως δεν έχει ειδοποιηθεί ακόμη για πρόωρη επέκταση συμβολαίου.

“Δεν μου έχουν προτείνει νέο συμβόλαιο. Δεν θέλω ούτε να αφήσω την ομάδα τον Γενάρη. Είμαι συγκεντρωμένος στην ομάδα μου”, δήλωσε ο Αφρικανός στο allnigeriasoccer.com.

Όσον αφορά τον Τόνι Σαβέφσκι, είπε: “Όλοι είδαμε πως ο νέος προπονητής κάνει εξαιρετική δουλειά και δίνει ευκαιρίες σε όλους τους παίκτες να δείξουν την αξία τους. Ελπίζω αυτό να συνεχίσει”