Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ο απολογισμός του Σαββάτου και η συνέχεια (video)

Ο απολογισμός του Σαββάτου και η συνέχεια (video)

sak_1618


Ο απολογισμός του Σαββάτου έδωσε την ευκαιρία στην ΑΕΚ να περάσει μόνη της στην κορυφή της βαθμολογίας του Πρωταθλήματος Α’ Κατηγορίας.

Το νικηφόρο 3-0 επί της ΑΕΠ στο Παφιακό έφερε την ομάδα της Λάρνακας στους 22 βαθμούς και παράλληλα διατήρησε για όγδοο σερί παιχνίδι το αήττητο και το μηδέν παθητικό.

Ένα σπουδαίο επίτευγμα που ξεπερνά τα κυπριακά σύνορα, καθώς η ΑΕΚ είναι η μοναδική ομάδα που διατηρεί το μηδέν παθητικό.

Στις υπόλοιπες αναμετρήσεις του Σαββάτου δεν είχαμε νικητή. Το παιχνίδι μεταξύ της Δόξας με την ΟΜΟΝΟΙΑ είχαμε ισοπαλία 1-1 και λίγο αργότερα το ίδιο αποτέλεσμα εμφανίστηκε και στο Τσίρειο Στάδιο, στην αναμέτρηση της ΑΕΛ με τον Εθνικό Άχνας.

Η Δόξα έφερε την πρώτη της φετινή ισοπαλία, 4η φετινή ισοπαλία για ΑΕΛ, ΟΜΟΝΟΙΑ και Εθνικό Άχνας. Η ομάδα της Άχνας είναι η μοναδική που στη μέχρι τώρα διαδρομή δεν κατάφερε να γευτεί τη χαρά της νίκης.

Με τα επτά τέρματα που σημειώθηκαν σήμερα φτάσαμε στα 116.

Η 8η αγωνιστική θα συνεχιστεί σήμερα Κυριακή με τρεις αναμετρήσεις (Αλκή-Απόλλων, Ανόρθωση-Νέα Σαλαμίνα και Ένωση-Ολυμπιακός) και φινάλε την ερχόμενη Δευτέρα.

Συνοπτικά το πρόγραμμα μέχρι το φινάλε της αγωνιστικής:
Κυριακή
4/11
Αλκή-Απόλλωνας
18:00
Ανόρθωση-Νέα Σαλαμίνα
18:00
Ένωση-Ολυμπιακός
17:00
Δευτέρα
5/11
ΑΠΟΕΛ-Αγία Νάπα
19:00

Χθες:

ΔΟΞΑ-ΟΜΟΝΟΙΑ 1-1

ΑΕΛ-ΕΘΝΙΚΟΣ 1-1

ΑΕΠ-ΑΕΚ 0-3

πηγή: cfa