Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Στη κρίση χρειάζονται γενναίες αποφάσεις…

Στη κρίση χρειάζονται γενναίες αποφάσεις…

sak_8623


Στην τακτική του συνεδρία χθες το βράδυ, το Διοικητικό Συμβούλιο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ εξέτασε τους τρόπους με τους οποίους θα κινηθεί μέσα στους επόμενους μήνες, έτσι ώστε από το καλοκαίρι να μπορεί να χτιστεί μια ομάδα με μέλλον.

Πρώτο μέλημα των διοικούντων είναι η εισροή ρευστού, προκειμένου να μπορέσει η ομάδα να γίνει βιώσιμη για το προσεχές διάστημα. Παράλληλα θα καλυφθούν οι όποιες οφειλές προς τους παίκτες, ώστε να μπορούν να γίνουν διακοπές συμβολαίων χωρίς επιπλέον κόστος. Γενναίες αποφάσεις που θα χρειαστούν λεπτούς χειρισμούς.

Στόχος είναι το μπάτζετ της ομάδας να μην υπερβαίνει τα 5 εκατομμύρια, ποσό που άνετα μπορεί να καλυφθεί από τα έσοδα της ομάδας κάθε σεζόν (5-6 εκ μ.ο.). Το μισθολόγιο με τους δικούς μας υπολογισμούς, θα είναι γύρω στα 3-4 εκατομμύρια.

Από κει και πέρα, στο τριφύλλι ευελπιστούν πως με τις Διοικητικές Αλλαγές που θα γίνουν, θα ρθουν περισσότερα λεφτά στα ταμεία του συλλόγου, λεφτά τα οποία θα πηγαίνουν αποκλειστικά στο χρέος της ομάδας. Σύμφωνα με τους υπολογισμούς των διοικούντων, μέσα σε 7-8 χρόνια το οποιοδήποτε χρέος θα μηδενιστεί.

Διαβάστε ακόμα: Να προσεγγίσουμε το αγωνιστικό ρεαλιστικά (ένα ρεαλιστικό πλάνο)