Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Άξιοι της τύχης μας (ή μάλλον της απόδοσης μας)

Άξιοι της τύχης μας (ή μάλλον της απόδοσης μας)

sak_1591


Ήταν δύσκολο, πλέον θέλουμε μεγάλο θαύμα. Η ΟΜΟΝΟΙΑ ήταν σήμερα κάκιστη, απώλεσε 2 βαθμούς από μια μικρή ομάδα που έπαιζε με δέκα παίκτες και έδειξε πως μπορεί με τον Σαβέφσκι να έκανε καλές εμφανίσεις, αλλά έχει ακόμα πολλή δρόμο. Δυσκολευόμαστε να βρούμε διακριθέντα και δεν είμαστε επηρεασμένοι από το γεγονός πως δεκτήκαμε το γκολ στο 92..

Α’ ημίχρονο

Ξόδεψε ένα ολόκληρο ημίχρονο λόγω φλυαρίας η ΟΜΟΝΟΙΑ. Οι πράσινοι είχαν συντριπτική κατοχή αλλά ελάχιστες φορές έγιναν επικίνδυνοι, αφού δεν είχαν τη σπιρτάδα των προηγούμενων παιχνιδιών. Μάλιστα κάποια προσωπικά λάθη επέτρεψαν στη Δόξα να γίνει και λίγο απειλητική, με 1-2 σουτ που απέκρουσε ο Λεβίτα. Στο 4′ το γύρισμα του Ασσίς αποκρούστηκε προ του Άλβες. Στο 9′ ένα απευθείας φάουλ του Χριστοφή, κόντραρε και έφυγε κόρνερ. Στο 30′ ο Σοάρες ήταν έτοιμος να βγει απειλητικά φάτσα με το Νέγκρι, έκανε όμως κακό κοντρόλ. Στο επόμενο λεπτό, ένα λάθος του Αλαμπί δίνει την ευκαιρία στο Τόι να σουτάρει, ο Λεβίτα όμως ήταν έτοιμος. Στο 35′ μια από τις λίγες φάσεις που η ΟΜΟΝΟΙΑ αναπτύχθηκε σωστά, ο Χριστοφή δίνει στον Σπούγκιν του οποίου η τελική πάσα ήταν κακή. Στο 42′ Σκέμπρι και Άλβες συνεργάζονται ωραία, το σουτ του τελευταίου όμως κοντράρει και πάει κόρνερ.

Β’ ημίχρονο

Με μια αλλαγή ξεκίνησε το παιχνίδι η ΟΜΟΝΟΙΑ, με το Σοάρες να μένει στα αποδυτήρια και τον Άλβες να παίρνει τη θέση του. Η αλλαγή δεν άλλαξε την εικόνα, με την ΟΜΟΝΟΙΑ να είναι από μέτρια μέχρι κακή, να έχει την κατοχή αλλά να μην μπορεί να γίνει απειλητική. Στο 55′ ο Άλβες μπήκε στη περιοχή αλλά τον πρόλαβαν πριν το σουτ. Επόμενη ουσιαστική φάση στο 66′ με τον Σκέμπρι να μπαίνει στη περιοχή και να ανατρέπεται, αλλά να μην δίνεται παράβαση. Στο επόμενο λεπτό, δόθηκε η ανατροπή στο Χριστοφή και το σκορ άνοιξε με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Άλβες. Η Δόξα δέχθηκε και κόκκινη όμως λίγο αργότερα ο Φοφανά στο 76 ο Φοφανά έφυγε μόνος με τον Λεβίτα, ο Ισραηλινός όμως απέκρουσε σωτήρια. Από το σημείο αυτό και μετά η ΟΜΟΝΟΙΑ δεν έλεγξε το παιχνίδι όπως έπρεπε και παρότι δεν κινδύνεψε, δεν το τελείωσε. Τελικά στο 90, ο Φρέντι ανατράπηκε στη περιοχή, ενώ θα μπορούσε να τελειώσει τη φάση και ένα λεπτό αργότερα, ο Άλβες έχασε ευκαιρία προ κενής εστίας. Τελικά, η κακή εμφάνιση πληρώθηκε με γκολ του Φερναντές στις καθυστερήσεις.

Συμπερασματικά

Ούτε η τύχη μας φταίει αυτή τη φορά, ούτε η διαιτησία, μόνο το κεφάλι μας. Όχι μόνο δεν ήταν καλή η ΟΜΟΝΟΙΑ, αλλά όταν την ευνόησε η εξέλιξη του παιχνιδιού,κατάφερε να χάσει και τη νίκη, από ομάδα 10 παικτών.