Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Έκανε μια πρώτη κουβέντα με Τόνι ο Ηλίας!

Έκανε μια πρώτη κουβέντα με Τόνι ο Ηλίας!

hlias


Ηγέτης στη νέα προσπάθεια που θα γίνει στην ΟΜΟΝΟΙΑ θέλει να είναι ο Ηλίας Χαραλάμπους, σύμφωνα με πληροφορίες μας. Ο διεθνής αριστεροπόδαρος αμυντικός θέλει να επιστρέψει στην ομάδα μας στην χειμερινή μεταγραφική περίοδο και ήδη έχει μιλήσει με τον Τόνι Σαβέφκσι. Τα δεδομένα από την εποχή που έφυγε ο Ηλίας, είναι πολύ διαφορετικά από τώρα, ενώ έχουν ήδη αποχωρήσει από την ομάδα τα άτομα με τα οποία είχε πρόβλημα.

Ο 32χρονος αμυντικός έχει χορτάσει  από την περιπλάνηση στα γήπεδα της Ρουμανίας και της Γερμανίας  και φαίνεται πως ευνοεί να επιστρέψει στην Κύπρο και να βάλει ξανά το τριφύλλι στο στήθος. Η γυναίκα του και τα παιδιά του μένουν έτσι κι αλλιώς μόνιμα στη Λευκωσία, κάτι που κάνει την επιθυμία του να επιστρέψει στο νησί ακόμα πιο έντονη.

Από την πλευρά της η ΟΜΟΝΟΙΑ τηρεί μια στάση αναμονής. Τα δεδομένα τότε ήταν διαφορετικά, οι δρόμοι όμως του Ηλία και της ομάδας μας δεν χώρισαν και με τον καλύτερο τρόπο και στη διοίκηση πιθανόν να… «μετρήσουν» πρώτα αντιδράσεις και αν ο κόσμος είναι ζεστός για μία τέτοια κίνηση. Αγωνιστικά, ο Ηλίας μπορεί να προσφέρει σε δυο θέσεις που η ΟΜΟΝΟΙΑ δεν έχει βρει ακόμα σταθερότητα, του αριστερού μπακ και του κεντρικού αμυντικού.