Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Έλεος πια με τα ατομικά λάθη

Έλεος πια με τα ατομικά λάθη

img_7771


Δεν είναι ότι χάσαμε τη νίκη αποκλειστικά από τα ατομικά λάθη, αλλά ήμαρτον πια. Οι παίκτες της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και στα καλά της και στα κακά της, κάνουν ατομικά λάθη, απαράδεκτα για αυτό το επίπεδο. Και αν στα καλά σου, έχεις σοβαρές πιθανότητες να γλιτώσεις, στα καλά σου, το αρπάζεις στο 92 και σου μένει.

Αδιανόητα αυτά που βλέπουμε από ορισμένους. Από επαγγελματίες, απαιτούμε συγκέντρωση 100%., ούτε 90, ούτε 95%, απαιτούμε 100%. Το να πουλάει αβίαστα τη μπάλα η άμυνα, το να μην δίνουν τα χαφ απλές τελικές πάσες ή το να χάνει η επίθεση γκολ που δεν χάνονται, ΝΑΙ είναι θέμα ατομικό και συγκέντρωσης.

Πλέον όλοι κρίνονται, ας γίνει καλά αντιληπτό. Κανένας από τους ποδοσφαιριστές δεν είναι επιλογή του προπονητή και το -12 από τη κορυφή προσφέρεται και για εξ’ ολοκλήρου αξιολόγηση του ρόστερ. Δεν μιλάμε φυσικά για σαρωτικές αλλαγές και δεν τις θέλουμε κιόλας, δεν αντέχουμε να περάσουμε άλλο ένα χειμώνα/καλοκαίρι με την ΟΜΟΝΟΙΑ να μοιάζει σπίτι του Big Brother και ένα παίκτη να φεύγει την ημέρα. Κάποιες περιπτώσεις όμως βγάζουν πραγματικά μάτι αφού σύμπτωση επαναλαμβανόμενη παύει να είναι σύμπτωση..