Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Αβραάμ, Μαργκάσα, Μπρούνο από Δεκέμβριο

Αβραάμ, Μαργκάσα, Μπρούνο από Δεκέμβριο

img_5303_640x427


Τον ερχόμενο Δεκέμβριο αναμένεται να λάβουν κανονικά μέρος στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ΟΜΟΝΟΙΑΣ οι Αντρέας Αβραάμ, Ρενάτο Μαργκάσα και Μπρούνο Αγκουιάρ. Αυτό τουλάχιστον εκτιμούν οι ιατροί της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.

Ο Αβραάμ βρίσκεται από χθες στο Μόναχο όπου θα συνεχίσει την θεραπευτική του αγωγή για τρεις βδομάδες σε συγκεκριμένο ιατρικό κέντρο στην βαυαρική πόλη. Με την επιστροφή στην Κύπρο, τέλη Νοεμβρίου, αναμένεται πως θα ενταχθεί στο κανονικό πρόγραμμα προπόνησης.

Ο Μπρούνο Αγκουιάρ τις επόμενες ημέρες μπαίνει στο χειρουργίου για επέμβαση στην βουβωνική χώρα, αφού δεν κατάφερε να ξεπεράσει τις ενοχλήσεις. Η επέμβαση θα γίνει στην Κύπρο. Η εκτίμηση που γίνεται είναι πως πιθανόν να μείνει εκτός αγωνιστικών υποχρεώσεων για ένα μήνα.

Για μεγάλο χρονικό διάστημα εκτός θα μείνει δυστυχώς και ο Ρενάτο Μαργκάσα. Ο Πορτογάλος πολυθεσίτης, έχει πόνους στο γόνατο και για 3 περίπου βδομάδες θα ακολουθεί ειδικό πρόγραμμα θεραπείας.  Όσον αφορά τον Γιώργο Εφραίμ, αναμένεται πως την άλλη βδομάδα θα ενταχθεί στις προπονήσεις της ομάδας μας.