Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Αλλιώς το φαντάζονταν…

Αλλιώς το φαντάζονταν…


Επίσημη πρώτη λοιπόν, για το online ticketing system της ΟΜΟΝΟΙΑΣ Λευκωσίας και ενώ είχε προηγηθεί η πρόβα τζενεράλε σε φιλικό. Ασφαλώς το γεγονός πως πλέον οι φίλοι της ομάδας μπορού να προμηθεύονται Online τα εισιτήρια τους, είναι ένα βήμα προς τα μπροστά.

Μάλιστα είναι μόνο ένα από τα βήματα μπροστά που έκανε η ΟΜΟΝΟΙΑ, τουλάχιστον όσον αφορά το διαδικτυακό κομμάτι και το μάρκετιγκ γενικότερα. Είχε προηγηθεί η αναβάθμιση της επίσημης ιστοσελίδας, η είσοδος του σωματείου στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η αναβάθμιση της Green Boutique και η δημιουργία του Fanpage της στο Facebook ενώ το επόμενο βήμα, είναι η δημιουργία e-shop. Αν σε αυτό προσθέσει κανείς την εξαιρετική δουλειά στην ενημέρωση που κάνει ο Αντρέας Δημητρίου ως υπεύθυνος γραφείου τύπου, εύκολα βλέπει πως η ΟΜΟΝΟΙΑ σουλούπωσε την εικόνα της και προσπαθεί να εκσυγχρονιστεί.

Φυσικά αλλιώς φαντάστηκαν την παρουσίαση όλων αυτών και ειδικά του ticketing system στην ΟΜΟΝΟΙΑ. Δυστυχώς τα πάντα επηρεάζονται από το αγωνιστικό και προφανώς αυτό με τη σειρά του από τα εγκλήματα του πρόσφατου παρελθόντος. Η ψυχολογία του κόσμου είναι στο ναδίρ και είναι πραγματικά πολύ δύσκολο είτε να αναγνωριστεί, είτε να προβληθεί η οποιαδήποτε θετική προσπάθεια γίνεται. Το τμήμα πάντως πρέπει να συνεχίσει τη καλή δουλειά, να συνεχίσει τον εκσυγχρονισμό…