Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ανακοίνωση Νομικού Τμήματος για την χθεσινή απόφαση του Εφετείου

Ανακοίνωση Νομικού Τμήματος για την χθεσινή απόφαση του Εφετείου

xristofi


Η χθεσινή απόφαση του εφετείου για την γνωστή υπόθεση “Ρούι Μιγκέλ”, φαίνεται πως επηρεάζει άλλες ανοικτές υποθέσεις που αφορούν την ΟΜΟΝΟΙΑ! Πιθανόν κάποιες σημαντικές αποφάσεις από δικαστικό σώμα της ΚΟΠ να λήφθηκαν με παρόμοιο τρόπο. Το Νομικό Τμήμα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ ανακοίνωσε σήμερα πως το εφετείο έχει λάβει μία σοβαρή απόφαση η οποία είναι απόλυτα ορθή.

Αναφορικά με την χθεσινή ομόφωνη απόφαση του Εφετείου της ΚΟΠ που αφορά το θέμα της νόμιμης συγκρότησης της Δικαστικής Επιτροπής της ΚΟΠ, η ΟΜΟΝΟΙΑ επιθυμεί να σημειώσει ότι ταυτόσημο ζήτημα έχει τεθεί σε ανύποπτο χρόνο από την ΟΜΟΝΟΙΑ και σε άλλες υποθέσεις που χειρίζονται άλλα όργανα της Ομοσπονδίας. Η ΟΜΟΝΟΙΑ παρακολουθεί με ενδιαφέρον την εξέλιξη των πραγμάτων δεδομένου ότι κάποια ζητήματα έχουν, με την απόφαση του Εφετείου, πλέον αποκρυσταλλωθεί.

Είναι αυτονόητο ότι η ΟΜΟΝΟΙΑ δεν θα αποδεχθεί εκτροχιασμό των διαδικασιών ούτε εκ των υστέρων αναίρεση αποφάσεων, σε άλλες υποθέσεις, που γνωρίζουν όλοι πως έχουν ληφθεί, άσχετα εάν δεν έχουν δημοσιοποιηθεί.

Το Εφετείο έχει λάβει μία σοβαρή απόφαση η οποία είναι απόλυτα ορθή και αναμένεται εξίσου σοβαρή αντιμετώπιση της από όλους.

Προς άρση παρεξηγήσεων, η παρούσα ανακοίνωση δεν αφορά και δεν σχετίζεται με την διαφορά μεταξύ Νέας Σαλαμίνας και ΑΕΛ.

Νομικό Τμήμα Ομόνοιας