Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Αν είναι ποτέ δυνατόν!

Αν είναι ποτέ δυνατόν!

anomaloi


Μόνο χρηματικό πρόστιμο στον Ρονγκάτο!

Ε ξεπεράσατε για ακόμα μια φορά τον εαυτό σας! ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΑΤΕ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΗ ΒΙΑ και μάλιστα από ποδοσφαιριστή!

Στο ντέρμπι Ανόρθωση-ΟΜΟΝΟΙΑ ο ποδοσφαιριστής Ρονκάτο πέταξε αντικείμενο στη κερκίδα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, τραυματίζοντας οπαδό. Ο οπαδός μάλιστα έκανε καταγγελία στην αστυνομία. Ο διαιτητής Τράττος φυσικά δεν είχε τα… κότσια να τον αποβάλει και ελπίζαμε πως αν μη τι άλλο, θα το κάνει η δικαστική. Λογαριάζαμε φαίνεται χωρίς το ξενοδόχο, ή καλύτερα πλέον να λέμε τον εστιάτορα, αφού ο Κάκος κάνει τα καλύτερα τραπέζια!

Χρηματικό πρόστιμο! Ναι, καλά διαβάζετε, χρηματικό πρόστιμο για ένα ποδοσφαιριστή που κτύπησε οπαδό! Ούτε και μια αγωνιστική τιμωρίας! Αν ο οπαδός κτυπούσε τον Ρονκάτο κύριοι με μπουκάλι και τον έπιανε η κάμερα, θα μιλούσατε για χουλιγκάνους και θα θέλατε φυλάκιση τους! Τώρα που ο χουλιγκάνος είναι ποδοσφαιριστής, τον χαϊδεύετε!

Για τον Αλέξα δεν χρειάζεται να σχολιάσουμε, αυτός απλά μας είπε για τις μάνες μας και έκανε επίδειξη αντρισμού! Εδώ ο άλλος κτύπησε κόσμο και δεν τιμωρήθηκε, στις βρισιές και τις χειρονομίες θα στεκόμαστε;
Κύριε Κάκο, πότε θα μας κάνετε το τραπέζι;

(β) του DAN ALEXA, ποδοσφαιριστή της Ανόρθωσης γιατί κατά τη διάρκεια της διακοπής του αγώνα προέβαινε σε προκλητικές ενέργειες προς την κερκίδα των οπαδών της Ομόνοιας.
Απόφαση: Αποκλεισμός 2 αγωνιστικές και χρηματικό πρόστιμο.
(γ) του EVANDRO RONCATTO, ποδοσφαιριστή της Ανόρθωσης γιατί κατά τη διάρκεια της διακοπής του αγώνα προέβη σε ρίψη αντικειμένων προς την κερκίδα των οπαδών της Ομόνοιας στον αγώνα (21/10) Πρωταθλήματος Α’ Κατηγορίας Ανόρθωση-Ομόνοια.
Απόφαση: Χρηματικό πρόστιμο.