Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ανέβασε ρυθμούς ο Εφραίμ

Ανέβασε ρυθμούς ο Εφραίμ

img_1106


Βαρύ ήταν το κλίμα για άλλη μια Δευτέρα στο “Ηλίας Πούλλος”. Οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας συγκεντρώθηκαν το πρωί στο προπονητικό κέντρο της ομάδας, και χωρίς πολλά λόγια, ξεκίνησαν την προετοιμασία τους για το επόμενο δύσκολο παιχνίδι, κόντρα στην Αλκή στο ΓΣΠ.

Ο Γιώργος Εφραίμ έχει καλές πιθανότητες να προλάβει τον αγώνα διότι από σήμερα ανέβασε ρυθμούς, με ατομικό πρόγραμμα. Εκτός θα είναι για άλλη μια βδομάδα οι Μαργκάσα, Αβραάμ και Αγκουιάρ. Και οι τρεις τους θα επιστρέψουν στη δράση, τον Δεκέμβριο. Ο Αγκουιάρ θα χειρουργηθεί σήμερα για να ξεπεράσει το πρόβλημα στην βουβωνική χώρα.

Το όνομα του Ζοάο Πάολο Αντράντε ήρθε να προστεθεί στο ιατρικό δελτίο. Η αλλαγή του στον αγώνα με την Δόξα ήταν αναγκαστική, όταν ο παίκτης αντιμετώπισε πρόβλημα στον ώμο σε μονομαχία με αντίπαλο. Ο Πορτογάλος θα περάσει σήμερα από ιατρικές εξετάσεις για να φανεί εάν υπάρχει οποιαδήποτε ζημιά.

Το σημερινό δελτίο:

Επέστρεψαν στις προπονήσεις οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας, μετά το χθεσινό ρεπό που τους είχε παραχωρήσει η τεχνική ηγεσία.

Το σημερινό πρόγραμμα περιελάμβανε αποκατάσταση για όσους ποδοσφαιριστές αγωνίστηκαν στο παιχνίδι με τη Δόξα, ενώ έγιναν και ασκήσεις με βάση την ταχυδύναμη και τη βελτίωση της φυσικής κατάστασης.

Ο Γιώργος Εφραίμ ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα προπόνησης ανεβάζοντας ρυθμούς, ενώ οι Αντρέας Αβραάμ και Ρενάτο Μαργκάσα συνέχισαν τη θεραπευτική τους αγωγή. Όσο αφορά τον Μπρούνο Αγκουιάρ, θα υποβληθεί σήμερα σε χειρουργική επέμβαση στη βουβωνική χώρα.

Ο Ζοάο Πάολο Αντράντε θα περάσει σήμερα από ιατρικές εξετάσεις, προκειμένου να διαπιστωθεί ποιο ακριβώς είναι το πρόβλημα που αντιμετωπίζει.

Το πρόγραμμα για αύριο περιλαμβάνει πρωινή προπόνηση.