Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΡΧΗΓΟΣ με κεφαλαία

ΑΡΧΗΓΟΣ με κεφαλαία

img_8411


Στο ημίχρονο ένιωσε ενοχλήσεις. Ο προπονητής του τον ρώτησε: “Λέο, μπορείς να συνεχίσεις;”. Απάντησε αμέσως καταφατικά, έσφιξε τα δόντια, μπήκε στο γήπεδο και ήταν ο κορυφαίος της ομάδας. Στο 71′ σκόραρε, λύτρωσε την ΟΜΟΝΟΙΑ και ζήτησε αλλαγή αφού ένιωσε πως ένας φρέσκος ποδοσφαιριστής θα μπορούσε να δώσει περισσότερα! Ο Λεάντρο σήμερα συμπεριφέρθηκε σαν ΑΡΧΗΓΟΣ με κεφαλαία πράγματα.

Γενικότερα ο Λέο, φέτος μας θυμίζει τον ποδοσφαιριστή που οδήγησε την ομάδα στον τίτλο προ διετίας. Μπροστάρης σε κάθε προσπάθεια, δυνατά σε κάθε φάση, παρών όποτε χρειαστεί και σκοράρει. Είναι ένας ποιοτικός ποδοσφαιριστής, με μεγάλη καρδιά και προσωπικότητα και αν οι συγκυρίες ήταν διαφορετικές, πιθανότατα να οδηγούσε την ΟΜΟΝΟΙΑ σε άλλο ένα τίτλο και να λάμβανε την αναγνώριση που του αξίζει.

Αυτός είναι ο Λέο λοιπόν, αρχηγός, ηγέτης. Σε οποιαδήποτε προσπάθεια κάνει η ΟΜΟΝΟΙΑ να ανασυνταχθεί γενικά σαν οικοδόμημα, θεωρούμε πως ο Λεάντρο είναι απαραίτητος και αγωνιστικά, μπορεί να αποτελέσει το θεμέλιο λίθο.