Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Για την τιμή μας,τη φανέλα μας

Για την τιμή μας,τη φανέλα μας

sak_6016


Ούτε μελοδραματικός είναι ο τίτλος, ούτε προσπαθεί να ανάψει τα αισθήματα, να συσπειρώσει κόσμο και παίκτες. Απόλυτα ρεαλιστικός είναι, μιας και από δω και πέρα η ΟΜΟΝΟΙΑ, παλεύει αποκλειστικά για το όνομα της και τη βαριά της φανέλα.

Το να μιλάμε για πρωτάθλημα 15 πόντους πίσω από τη κορυφή, είναι μάταιο και δεν προσφέρει κάτι. Το να μιλάμε για τετράδα μοιάζει πιο εφικτό, αλλά και για εκείνο υπάρχει δρόμος. Προέχει πάντως η ΟΜΟΝΟΙΑ να βάλει φρένο στη κατηφόρα, να διορθώσει την εικόνα της, να αρχίσει να δείχνει πως σέβεται το όνομα της. Όταν το κάνει, θα μπορέσει να θέσει και στόχους.

Εντάξει, ίσως να είναι υπερβολικά τα όσα γράφουμε πιο πάνω, ειδικά από τη στιγμή που οι πράσινοι ήταν καλύτεροι από τον αντίπαλο τους σε όλα τα παιχνίδια πλην αυτού με τη Δόξα. Κρίνουμε όμως εκ του αποτελέσματος και αυτά δείχνουν μόλις 13 βαθμούς σε 10 παιχνίδια και 6η θέση. Ας αρχίσουμε να βάζουμε γκολ λοιπόν, ας αποφύγουμε τα χαζά ατομικά λάθη, ας κάνουμε ένα σερί για να μπορούμε να αισιοδοξούμε και μετά, αποδίδουμε και εύσημα.

Μονόδρομος η νίκη σήμερα λοιπόν. Αποκλειστικά για μας, αποκλειστικά για τη φανέλα μας. Η ΟΜΟΝΟΙΑ οφείλει να ορθοποδήσει, είναι ένα σωματείο τεράστιο και πρέπει να βάλει ένα τέλος σε αυτά που ζούμε το τελευταίο καιρό. Δεν αναφερόμαστε φυσικά μόνο στον σημερινό αγώνα με τη Πάφο (Γ.Σ.Π. 18:00) αλλά γενικότερα.