Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Δεν τελειώνει το συμβόλαιο του Εφραίμ

Δεν τελειώνει το συμβόλαιο του Εφραίμ

gmi_5462


Είναι ξεκάθαρο, ο αιώνιος αντίπαλος μας τον ενοχλεί και μάλιστα συνεχώς. Αυτή είναι η φιλοσοφία τους και εκμεταλλευόμενοι τα οικονομικά προβλήματα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, προσπαθούν είτε να αρπάξουν κάποιους ποιοτικούς παίκτες, είτε τουλάχιστον να δημιουργήσουν αναστάτωση. Η αλήθεια είναι πως έχουν καταφέρει να αναστατώσουν τους πάντες.

Λογικό ήταν λοιπόν να προβληματιστούμε και εμείς, να διερευνήσουμε το θέμα. Για να ξεκαθαρίζει λοιπόν το ζήτημα, το συμβόλαιο του Γιώργου Εφραίμ όπως μας ανάφερε πηγή από την ΟΜΟΝΟΙΑ, δεν εκπνέει το 2013. Μετά τις αναπροσαρμογές στα συμβόλαια πέρσι, επεκτάθηκε. Από τη στιγμή λοιπόν που έχει συμβόλαιο, ο μοναδικός τρόπος να πάει είτε στο Αποέλ είτε σε οποιαδήποτε άλλη ομάδα αυτό το καλοκαίρι ή τα Χριστούγεννα είναι η ΟΜΟΝΟΙΑ να κάνει αποδεκτή πρόταση της ομάδας αυτής. Ο Εφραίμ δεν εκδήλωσε ποτέ πρόθεση να αποχωρήσει και προσπαθεί να ανακάμψει από το γεγονός ότι δεν έκανε το καλοκαίρι σωστή προετοιμασία λόγω τραυματισμών.

 

Στηρίζουν  πολλά στους 3 Κύπριους

Θεωρούμε πως είναι απόλυτα φυσιολογικό, όταν μια ομάδα δεν πάει καλά βαθμολογικά, ενώ στη μέση είναι και το οικονομικό, να ξεκινάει μια παραφιλολογία για αποχωρήσεις. Από την ΟΜΟΝΟΙΑ τονίζουν ότι πρόθεση τους είναι να παραμείνουν και οι 3 πρωτοκλασάτοι Κύπριοι (και οι 3 δεσμεύονται με συμβόλαιο) Χριστοφή, Αβραάμ και Εφραίμ στην ομάδα. Θεωρούν πως στην όποια προσπάθεια γίνει για ανάκαμψη του συλλόγου, οι τρεις τους έχει σημαντικό ρόλο να διαδραματίσουν όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι. Παράλληλα πιστεύουν  πως μπορούν να προσφέρουν πολλά και στους μικρούς των ακαδημιών, κυρίως στην ομαλότερη είσοδο τους στην ομάδα και την προσαρμογή τους στις απαιτήσεις της πρώτης ομάδας. Ο μοναδικός τρόπος λοιπόν να συναινέσουν σε αποχώρηση τους, είναι να έρθει πρόταση συμφέρουσα για όλους, από ομάδα του εξωτερικού.