Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Δύσκολο για Λέο και Αντράντε

Δύσκολο για Λέο και Αντράντε

0dscn8265
Ούτε μία, ούτε δύο αλλά δέκα οι απουσίες από τη σημερινή προπόνηση

Δύσκολα θα είναι στη διάθεση του Τόνι Σαβέφκσι οι Λεάντρο Αλμέιδα και Ζοάο Πάολο Αντράντε. Στον αρχηγό της ομάδας μας συνέστησαν οι ιατροί όπως ακολουθήσει για μερικές ημέρες θεραπεία και αυτό συνεπάγεται πως η συμμετοχή του στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα είναι εξαιρετικά αμφίβολη. Τα ίδια ισχύουν και για τον Πορτογάλο που ούτε και σήμερα ξεκίνησε προπονήσεις και συνέχισε με θεραπεία.


Πλέον ο Τόνι Σαβέφκσι θα πρέπει να προετοιμάσει την ομάδα του χωρίς τους δύο ποδοσφαιριστές. Για το κέντρο της άμυνας υπάρχει η λύση του Ντάνιελσον Φερέιρα, και για τον χώρο του κέντρου είναι ο Ζοάο Άλβες. Ο κόουτς θα αποφασίσει στις επόμενες προπονήσεις ποιοι θα αποτελέσουν τους πρώτους έντεκα.

Η ομάδα μας ξεκίνησε το πρωί την προετοιμασία της για την σημαντική αναμέτρηση με τον Απόλλωνα στο Τσίρειο. Από την προπόνηση απουσίαζαν οι ποδοσφαιριστές που βρίσκονται με τις εθνικές ομάδες. Ο Τόνι Σαβέφκσι, συμπλήρωσε την προπόνηση με νεαρούς από τις εφηβικές ομάδες.

Το δελτίο τύπου της ομάδας:

Επέστρεψαν στις προπονήσεις οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας, μετά το χθεσινό ρεπό που τους είχε παραχωρήσει η τεχνική ηγεσία.

Το σημερινό πρόγραμμα περιελάμβανε αποκατάσταση για όσους ποδοσφαιριστές αγωνίστηκαν στο παιχνίδι με την Αλκή και για τους υπόλοιπους μικρά παιχνίδια με ένταση.

Από την προπόνηση απουσίασαν οι πέντε διεθνείς ποδοσφαιριστές, Γιώργος Εφραίμ, Δημήτρης Χριστοφή, Γιουβάλ Σπούνγκιν, Αντρέ Σκέμπρι και Μάρκο Σοάρες.

Επίσης, πρόγραμμα θεραπείας ακολούθησαν πέντε ποδοσφαιριστές, οι Ρενάτο Μαργκάσα, Αντρέας Αβραάμ, Λεάντρο Μαρκολίνι, Ζοάο Πάολο Αντράντε και Μπρούνο Αγκουιάρ.

Το πρόγραμμα για αύριο περιλαμβάνει πρωινή προπόνηση.