Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Εισιτήρια αγώνα Δόξα-ΟΜΟΝΟΙΑ

Εισιτήρια αγώνα Δόξα-ΟΜΟΝΟΙΑ

img_0865


Συνεχίζεται μέχρι 11:00 π.μ. η προπώληση των εισιτηρίων του σημερινού αγώνα στο Αμμόχωστος. Οι φίλοι της ΟΜΟΝΟΙΑΣ μπορούν να πάνε στην Green Boutique για να εξασφαλίσουν το εισιτήριο τους μέχρι εκείνη την ώρα. Αργότερα ο κόσμος της ομάδας μας θα μπορεί να αγοράσει εισιτήριο από τα εκδοτήρια του “Αμμόχωστος”.

Μέχρι χθες είχαν πωληθεί 1,500 περίπου εισιτήρια και η εκτίμηση που γίνεται είναι πως ο κόσμος της ομάδας μας που θα βρεθεί στο γήπεδο της Νέας Σαλαμίνας, θα ξεπεράσει τις 2,500.

Τα εισιτήρια της Κεντρικής κερκίδα αναγράφουν τον αριθμό εισόδου 2, τα εισιτήρια της Δυτικής που γειτνιάζει με το πέταλο αναγράφουν τον αριθμό εισόδου 3 και τα εισιτήρια του πετάλου αναγράφουν τον αριθμό εισόδου 4.

Για να μην υπάρξει το οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την είσοδο του κόσμου μας στο γήπεδο, τον καλούμε όπως χρησιμοποιεί την είσοδο που αναγράφεται στο εισιτήριο του.

Οι τιμές των εισιτηρίων έχουν οριστεί από την Δόξα ως ακολούθως:
17 ευρώ κανονικό
10 ευρώ μαθητικό
Με βάση τις αναλογίες της Κ.Ο.Π., το 10% των εισιτηρίων είναι παιδικά και θα δίνονται δωρεάν στις εισόδους του σταδίου, για παιδιά κάτω των 12 ετών.