Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Εκτός Κύπρου η επέμβαση στον Μπρούνο

Εκτός Κύπρου η επέμβαση στον Μπρούνο

img_5296_640x427


Εκτός Κύπρου θα γίνει τελικά η χειρουργική επέμβαση στον Μπρούνο Αγκουιάρ. Αν και αρχικά λέχθηκε πως ο Πορτογάλος θα εγχειριστεί στο νησί μας, τελικά το ιατρικό επιτελείο της ομάδας μας , έκρινε πως η σημαντική επέμβαση στην βουβωνική χώρα θα γίνει σε ιατρικό κέντρο του εξωτερικού. Ο παίκτης βρίσκεται ήδη εκτός Κύπρου.

Η προετοιμασία της ομάδας μας για το αυριανό παιχνίδι με την Δόξα, ολοκληρώνεται με απογευματινή προπόνηση στο Ηλία Πούλλος. Ο Τόνι Σαβέφκσι δεν υπολογίζει σε τέσσερις ποδοσφαιριστές. Στους Μαργκάσα, Αβραάμ, Εφραίμ και όπως είπαμε πιο πάνω στον Αγκουιάρ.

Με το τέλος της σημερινής προπόνησης ο τεχνικός των πρασίνων θα ανακοινώσει την αποστολή που θα πάει σε ξενοδοχείο της πρωτεύουσας. Στην 18αδα αναμένεται να βρεθούν αρκετοί νεαροί ποδοσφαιριστές της ομάδας μας.

Το δελτίο για τον Μπρούνο Αγκουιάρ:

Στο εξωτερικό βρίσκεται ο ποδοσφαιριστής της ομάδας μας, Μπρούνο Αγκουιάρ, ο οποίος τις επόμενες μέρες θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση, λόγω ενός προβλήματος που αντιμετωπίζει στην βουβωνική χώρα.

Το ιατρικό επιτελείο της ομάδας μας έκρινε ότι η χειρουργική επέμβαση θα βοηθήσει τον Πορτογάλο μέσο να ξεπεράσει αποτελεσματικά και έγκαιρα το πρόβλημά του, ούτως ώστε σύντομα να επιστρέψει στις αγωνιστικές του υποχρεώσεις.