Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Εξέτασαν την κατάσταση και έπονται μέτρα

Εξέτασαν την κατάσταση και έπονται μέτρα

sak_8621


“Όσο χαίρομαι τόσο φοβάμαι. Όλες αυτές οι προσδοκίες που υπάρχουν από Δ.Σ. και κόσμο ότι θα φτάσει η ομάδα πρώτη, με φοβίζει με την καλή έννοια πως θα φανώ αντάξιος με όλες αυτές τις προσδοκίες. Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα δουλέψουμε”, αυτά ήταν τα λόγια του Τόνι Σαβέφκσι στην παρουσίαση του στα ΜΜΕ στις 2 Οκτωβρίου.

Ο Τόνι Σαβέφκσι δεν είναι ο Θεός, ούτε κρατάει μαγικό ραβδάκι. Με τα προβλήματα γύρω από τον σύλλογο να διογκώνονται, ήταν αδύνατο να αλλάξει την ομάδα σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα.

Χθες η διοίκηση της ομάδας μας εξέτασε την όλη κατάσταση στην καθιερωμένη εβδομαδιαία της συνεδρία, δεν λήφθηκε όμως κάποια απόφαση που είναι προς δημοσίευση. Αρχικά γινόταν σκέψη για επιβολή προστίμου στους παίκτες, όμως κάτι τέτοιο δεν θα επιβεβαιώσει κανείς από το πράσινο στρατόπεδο, αφού αποτελεί εσωτερικό θέμα.

Στη σύσκεψη κορυφής που έγινε στα γραφεία του συλλόγου, το παρών έδωσε ο τιμ μάνατζερ της ομάδας, Μιχάλης Καβαλιέρης. Ο ελλαδίτης που είναι ο συνδετικός κρίκος της διοίκησης με την ομάδα, είπε στους διοικούντες την άποψη του, με τους πράσινους παράγοντες να ζητάνε από τον Τόνι Σαβέφκσι, να ετοιμάσει μια γραπτή αναφορά  για την κακή εμφάνιση της ομάδας μας στο “Αμμόχωστος” αλλά και να παρουσιάσει τον τρόπο που ο ίδιος φαντάζεται πως μπορεί η ομάδα μας να μπει ξανά στον σωστό τον δρόμο.