Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Επέστρεψε αποφασισμένος ο Μαργκάσα

Επέστρεψε αποφασισμένος ο Μαργκάσα

renato


Ιδανικότερη επιστροφή δεν μπορούσε να φανταστεί, σκόραρε με το πρώτο άγγιγμα της μπάλας, 30 δευτερόλεπτα αφού πέρασε στον αγώνα. Ο Ρενάτο Μαργκάσα όμως δεν σταμάτησε στο γκολ, έκτισε σε αυτό και έκανε μια πολύ καλή εμφάνιση. Δείχνει να επιστρέφει αποφασισμένος ο Πορτογάλος.

Αρχικά και μόλις σκόραρε, έπαιξε για ένα διάστημα πίσω από τον Φρέντι. Δεν κρύφτηκε, ζήτησε μπάλα, προσπάθησε να δημιουργήσει. Με την είσοδο του Ζοάο Άλβες, μετατέθηκε σε πιο αμυντικό ρόλο και δεν άφησε μπαλιά που να μην διεκδικήσει. Έπεφτε με πάθος στις φάσεις, έτρεξε πολύ, έδειξε διάθεση να κρατήσει μπάλα και να πάρει πρωτοβουλίες.

Ίσως το πιο ευχάριστο όμως, ήταν ο τρόπος με τον οποίο προσέγγισε το νεαρό Μάριο Δημητρίου σε μια φάση κοντά στο 90. Αμυντικός βγήκε δυνατά στο Μάριο και ο Ρενάτο του έκανε νόημα αμέσως να μην φοβάται, να μπει και αυτός δυνατά! Αυτό χρειάζονται οι μικροί τώρα που κάνουν τα πρώτα βήματα, στήριξη από τους πιο παλιούς, να νιώθουν ότι έχουν γερές πλάτες. Ο Μαργκάσα δείχνει να αντιλαμβάνεται πόσο σημαντικοί είναι αυτοί οι μικροί για το μέλλον της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.

Ασφαλώς 35 λεπτά δεν είναι αρκετά, ο Ρενάτο πρέπει όπως και η υπόλοιπη ομάδα να συνεχίσει τη σκληρή δουλειά. Πρώτιστος στόχος, ατομικός και ομαδικός, πρέπει να είναι η συνεχής βελτίωση και οι συνεχόμενες νίκες. Μπράβο λοιπόν στο Μαργκάσα για την αποφασιστικότητα με την οποία επέστρεψε, τώρα όμως κεφάλια μέσα, σκληρή δουλειά.


szólj hozzá: Omonia-AEP Margaca 3-0