Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Επιστρέφει ο Εφραίμ – Καλές πιθανότητες ο Γιουβάλ

Επιστρέφει ο Εφραίμ – Καλές πιθανότητες ο Γιουβάλ

img_3470


Στην διάθεση του Τόνι Σαβέφκσι για το εντός έδρας παιχνίδι με την Αλκή επιστρέφει ο Γιώργος Εφραίμ. Ο 23χρονος άσος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ έχει ξεπεράσει πλήρως το πρόβλημα που τον ταλαιπώρησε τις προηγούμενες ημέρες και δηλώνει ετοιμότητα ενόψει Αλκής. Ο Εφραίμ για άλλη μια μέρα έλαβε μέρος στην κανονική προπόνηση, με τον Σαβέφκσι να σκέφτεται να τον επαναφέρει στην αρχική ενδεκάδα.

Η ομάδα μας συνέχισε με πρωινή προπόνηση την προετοιμασία της για τον Κυριακάτικο αγώνα. Ο τεχνικός της ΟΜΟΝΟΙΑΣ δούλεψε σήμερα με τους παίκτες του στην τακτική που θα ακολουθήσει η ομάδα κόντρα στους Λαρνακείς. Δύσκολα θα βρίσκεται στην διάθεση του κόουτς ο Ζοάο Πάολο Αντράντε, που συνέχισε με θεραπεία ενώ καλές πιθανότητες έχει για να προλάβει το ματς ο Γιουβάλ Σπούνγκιν, που αύριο υπολογίζεται να μπει σε φουλ ρυθμούς.

Τα νέα γι` αυτούς που θα χάσουν σίγουρα τον αγώνα με την “Αθάνατη”, αναφέρουν πως ο Μπρούνο Αγκουιάρ εγχειρίστηκε χθες επιτυχώς και επιστρέφει στη Λευκωσία για να ξεκινήσει θεραπεία. Ρενάτο Μαργκάσα και Αντρέας Αβραάμ συνεχίζουν με θεραπευτική αγωγή.

Το δελτίο τύπου:

Πρωινή προπόνηση περιελάμβανε το σημερινό πρόγραμμα της ποδοσφαιρικής μας ομάδας, στο οποίο δόθηκε έμφαση στις ασκήσεις τακτικής.

Ο Γιωργος Εφραίμ προπονήθηκε κανονικά σε φουλ ρυθμούς και έτσι τέθηκε στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας ενόψει της Κυριακάτικης αναμέτρησης με την Αλκή. Ο Γιουβάλ Σπούνγκιν ακολούθησε πρόγραμμα προπόνησης με μπάλα και θα δοκιμάσει αύριο να προπονηθεί κανονικά.

Ο Ζοάο Πάολο Αντράντε έκανε και σήμερα θεραπεία, όπως και οι Αντρέας Αβραάμ και Ρενάτο Μαργκάσα. Όσο για τον Μπρούνο Αγκουιάρ, θα επιστρέψει στην Κύπρο αργά το απόγευμα και θα ακολουθεί για κάποιο χρονικό διάστημα θεραπευτική αγωγή.

Το πρόγραμμα για αύριο περιλαμβάνει απογευματινή προπόνηση.