Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Επιστρέφουν Μαργκάσα και Αντράντε – Χωρίς Ασσίς με Πάφο

Επιστρέφουν Μαργκάσα και Αντράντε – Χωρίς Ασσίς με Πάφο

img_5299_640x427


Με ψυχραιμία αντιμετώπισαν την ήττα από τον Απόλλωνα ο Τόνι Σαβέφσκι και οι συνεργάτες του. Ο τεχνικός της ΟΜΟΝΟΙΑΣ αναμένεται τις επόμενες ημέρες να αναλύσει στους παίκτες του τα λάθη που έκαναν στο παιχνίδι της Κυριακής. Όλοι επέστρεψαν σήμερα στη δουλειά αφού χθες παραχωρήθηκε ρεπό στην ομάδα.

Η προετοιμασία για το επόμενο παιχνίδι για άλλη μια φορά ξεκινάει με αγωνιστικά προβλήματα, αφού προέκυψε νέο πρόβλημα, με τον Νούνο Ασσίς να παραπονιέται για πόνους στα πλευρά. Οι ιατροί της ομάδας εντόπισαν κάταγμα στο σημείο και ο παίκτης θα ξεκουραστεί αυτή τη βδομάδα, και μάλλον θα χάσει τον αγώνα με την ΑΕΠ στο ΓΣΠ.

Υπάρχουν όμως και θετικά στο Ηλίας Πούλλος, αφού μετά από αρκετό καιρό, σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης μπήκε ο Ρενάτο Μαργκάσα και θέτει υποψηφιότητα για μία θέση στην ενδεκάδα. Το ίδιο ισχύει και για τον Ζοάο Πάολο Αντράντε που θα αντικαταστήσει τον Ρασίντ Αλαμπί αυτή τη βδομάδα.

Το επίσημο δελτίο:

Επανήλθε στις προπονήσεις η ποδοσφαιρική μας ομάδα, μετά το ρεπό που είχε παραχωρήσει χθες η τεχνική ηγεσία. Το σημερινό πρόγραμμα περιελάμβανε αποκατάσταση για όσους ποδοσφαιριστές αγωνίστηκαν κόντρα στον Απόλλωνα και παιχνίδια σε μικρούς χώρους με ένταση για τους υπόλοιπους.

Από κάταγμα στα πλευρά ταλαιπωρείται ο Νούνο Ασίς, μετά από κτύπημα που δέχτηκε στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα, έτσι το ιατρικό επιτελείο της ομάδας μας του συνέστησε ξεκούραση γι’ αυτήν την βδομάδα και στη συνέχεια θα ακολουθήσει ειδικό πρόγραμμα για να ξεπεράσει το πρόβλημά του.

Ο Μπρούνο Αγκουιάρ έκανε θεραπεία καθώς και ατομικό πρόγραμμα προπόνησης, ενώ ο Αντρέας Αβραάμ συνέχισε την ειδική θεραπευτική αγωγή που ακολουθεί. Οι Ρενάτο Μαργκάσα και Ζοάο Πάολο Αντράντε προπονήθηκαν σε κανονικούς ρυθμούς.

Το πρόγραμμα για αύριο περιλαμβάνει πρωινή προπόνηση.