Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Η αποστολή με Πάφο

Η αποστολή με Πάφο

img_8361


Με απογευματινή προπόνηση η ΟΜΟΝΟΙΑ ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για την αυριανή αναμέτρηση κόντρα στην ΑΕΠ (18:00) στο ΓΣΠ. Στην τελευταία προπόνηση της ομάδας μας δεν υπήρξε κάποιο απρόοπτο έτσι ο Τόνι Σαβέφσκι έδωσε τις τελευταίες οδηγίες στους παίκτες του.

Στην ΟΜΟΝΟΙΑ είναι αναγκασμένοι να κυνηγήσουν με όλες τους τις δυνάμεις το στόχο της 4άδας και αύριο στοχεύουν μόνο στο τρίποντο, που θα δώσει ψυχολογική ώθηση στην ομάδα, στη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Με την ολοκλήρωση της προπόνησης ο Τόνι Σαβέφσκι ανακοίνωσε την αποστολή του αγώνα, η οποία είναι η αναμενόμενη:

Τζόνι Λεόνι, Οχάντ Λεβίτα, Χάρης Κυριάκου, Ντανιέλσον Φερέιρα, Άντονι Σκαραμοτσίνο, Χριστόφορος Χαραλάμπους, Γιώργος Εφραίμ, Γιουβάλ Σπούνγκιν, Ζοάο Άλβες, Ρενάτο Μαργκάσα, Ζοάο Πάολο Αντράντε, Λεάντρο Μαρκολίνι, Μάρκο Σοάρες, Φρέντι Ντος Σάντος, Αντρέ Άλβες, Αντρέ Σκέμπρι, Μάριος Δημητρίου και Δημήτρης Χριστοφή.

Εκτός αποστολής έμειναν οι τραυματίες Μπρούνο Αγκουιάρ, Αντρέας Αβραάμ και Νούνο Ασίς, ο τιμωρημένος με κόκκινη κάρτα Ρασίντ Αλαμπί, όπως και οι Αντρέας Παναγιώτου, Σταύρος Χριστούδιας, Μάκης Γιαννίκογλου, Γιάννος Ιωάννου και Παναγιώτης Θεράποντος.