Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Η νίκη ήρθε, τώρα βελτίωση

Η νίκη ήρθε, τώρα βελτίωση

img_8391


Βελτιωμένη συγκριτικά με το προηγούμενο παιχνίδι εμφανίστηκε η ΟΜΟΝΟΙΑ, χωρίς αυτό να σημαίνει πως έπιασε μεγάλη απόδοση και κέρδισε με 1-0 την Αλκή. Οι πράσινοι είχαν κάποια καλά διαστήματα, ήταν σίγουρα καλύτεροι από την Αλκή, αλλά δεν έλειψαν για άλλο ένα παιχνίδι τα ατομικά λάθη. Λεάντρο και πάλι ο χρυσός σκόρερ.

Α’ ημίχρονο

Ξεπέρασε την κακή εμφάνιση με τη Δόξα η ΟΜΟΝΟΙΑ, επέστρεψε όμως στην επιθετική δυστοκία και την έλλειψη εύκολου γκολ. Συντριπτική κατοχή, 8 κόρνερ, μεγάλες ευκαιρίες, 0 γκολ. Μετά από μια μάλλον ανούσια κατοχή, στο 16′ ο Σοάρες έκανε τη σέντρα, ο Ντανιέλσον έπιασε κεφαλιά για να αποκρούσει εύκολα ο Γιωργαλλίδης. Στο 17΄ο Χριστοφή έκανε εξαιρετική κούρσα και γύρισμα, ο Γιωργαλλίδης όμως απέκρουσε. 8 λεπτά αργότερα, ο Τζίμης βρήκε με φοβερή μπαλιά το Φρέντι φάτσα με τον Γιωργαλλίδη, ο Αγκολέζος όμως πλάσαρε άουτ. Δυο λεπτά αργότερα, σειρά του Άλβες να χάσει μεγάλη ευκαιρία, όταν ο Φρέντι και Ασσίς συνδιάστηκαν υπέροχα, ο Πορτογάλος μπήκε στη περιοχή και την κατάλληλη στιγμή γύρισε στον Άλβες, ο Αντρέ όμως εκτός ισορροπίας πλάσαρε άουτ. Στο 33′ σουτ του Σοάρες αποκρούστηκε ενώ στο 35, ο Χριστοφή έκανε κούρσα και ανατράπηκε ζητώντας πέναλτι, ο Δημητρίου είπε παίζεται. Το ριπλέι έδειξε παράβαση, εκτός όμως περιοχής. Στο 45′ είχαμε τη μόνη ευκαιρία για την Αλκή, με τον Καφού να στοπάρει και να σουτάρει από κοντά και τον Οχάντ Λέβιτα σε ετοιμότητα να αποκρούει.

Β΄ημίχρονο

Ίδια εικόνα, με την ΟΜΟΝΟΙΑ να κρατάει μπάλα, να δυσκολεύεται να φτάσει προς την εστία. Αρχικά η ΟΜΟΝΟΙΑ απείλησε με δυο σουτ του Τζίμη στο 48′ και το 55′, που δεν βρήκαν όμως στόχο. Στο 63′ η ΟΜΟΝΟΙΑ μπήκε ωραία στη περιοχή, το σουτ του Σοάρες όμως κόντραρε. Στο 66′ ο Εφραίμ ζήτησε πέναλτι, ορθώς όμως ο Νικολαϊδης έδειξε παίζεται. Στο 71′ τελικά ο Λέο έδωσε και πάλι τη λύση, όταν μετά από ωραία μπαλιά του Χριστοφή στόπαρε και τελείωσε τη φάση! Το γκολ ανάγκασε την Αλκή να βγει μπροστά και σε 2-3 περιπτώσεις έγινε απειλητική από αριστερά μας. Στον αντίποδα, ένα σουτ του Εφραίμ αποκρούστηκε από τον Γιωργαλλίδη στο 78.

Συμπερασματικά

Το ζητούμενο ήταν η επιστροφή στις νίκες και επιτεύχθηκε. Ελπίζουμε να κάνει καλό στη ψυχολογία της ομάδας και ειδικά συγκεκριμένων παικτών που φαίνονται πολύ πίσω. Οι τρεις βαθμοί ήρθαν, η ΟΜΟΝΟΙΑ μπορεί να αναπνεύσει, έχει όμως πολλή δουλειά να κάνει για τη συνέχεια.

Τα στιγμιότυπα


szólj hozzá: Omonia-Alki 1-0 HL