Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Η προετοιμασία… σήμερα αρχίζει

Η προετοιμασία… σήμερα αρχίζει

img_0582


Στην τελική ευθεία μπαίνει από σήμερα η προετοιμασία της ομάδας μας για την δύσκολη αναμέτρηση του Τσιρείου κόντρα στον Απόλλωνα. Το διήμερο που ακολουθεί είναι ιδιαίτερα κρίσιμο για τον Τόνι Σαβέφκσι και τους ποδοσφαιριστές του, αφού θα γίνουν οι τελικές δοκιμές ενόψει του Κυριακάτικου ματς.

Από σήμερα ο τεχνικός της ομάδας μας θα έχει στη διάθεση του και τους υπόλοιπους διεθνείς που έφθασαν αργά χθες στην Κύπρο και σε συνεννόηση με τον Άλεξ Κάσερες, θα τους ενσωματώσουν στην προετοιμασία. Οι Κύπριοι διεθνείς έκαναν χθες αποκατάσταση, όμως άλλοι τρεις αγωνίστηκαν περισσότερα λεπτά και προέρχονται και από ταξίδι, και το τεχνικό τιμ θα βρει τον τρόπο που θα μπουν στην προπόνηση, προκειμένου να μην επιβαρυνθεί περαιτέρω ο οργανισμός τους. Η σημερινή προπόνηση είναι απογευματινή.

Είναι Παρασκευή και ακόμη οι Ζοάο Πάολο Αντράντε και Λεάντρο Αλμέιδα δεν έχουν ξεκινήσει τρέξιμο, ωστόσο στην ΟΜΟΝΟΙΑ φαίνεται πως θα εξαντλήσουν όλα τα περιθώρια για να τους έχουν στην αποστολή. Ερωτηθείς χθες ο Τόνι Σαβέφκσι, στην διάσκεψη τύπου, απάντησε πως, “Η ελπίδα πεθαίνει τελευταία. Θα δούμε”. Δεν υπολογίζονται για τον αγώνα οι Ρενάτο Μαργκάσα, Αντρέας Αβραάμ και Μπρούνο Αγκουιάρ.