Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Η χρονιά καθορίζει τον κορμό-μένουν όσοι θέλουν και μπορούν

Η χρονιά καθορίζει τον κορμό-μένουν όσοι θέλουν και μπορούν

ma_05590


Δεν έχουμε σκοπό να μαλακώσουμε τη στάση μας όσον αφορά την απόδοση ευθυνών και κυρίως την παρουσίαση ενός πλάνου ρεαλιστικού και ειλικρινούς. Θα το λέμε ξανά και ξανά, προσωπικά δεν έχουμε με κανένα, για να έρθει όμως η αναγέννηση, χρειάζεται να επέλθει και η κάθαρση. Και για να εμπιστευτεί ξανά ο κόσμος το συμβούλιο, θέλει έργα. Αν είναι εδώ βεβαίως αυτό το συμβούλιο μετά τη συνέλευση που προγραμματίζεται να γίνει.

Επειδή όμως, καλώς ή κακώς, σημαντικό ρόλο στην ανάκαμψη της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και μαζί και της ψυχολογίας του κόσμου, παίζει το αγωνιστικό, νιώθουμε πως δεν πρέπει να περιθωριοποιηθεί. Ειδικά από τη στιγμή που φαίνεται ξεκάθαρα, πως κάποιοι δεν θέλουν να είναι εδώ και παίζουν με τη νοημοσύνη και την υπομονή του κόσμου. Πρέπει να γίνει ξεκάθαρο, πως η ΟΜΟΝΟΙΑ έχει στόχους και πως όποιοι δεν παλεύουν για την υλοποίηση τους, δεν έχουν θέση στο Ηλίας Πούλλος. Μένουν όσοι θέλουν και μπορούν.

Ξεκάθαρα, για να μειωθεί το μπάτζετ στα 4-5 εκατομμύρια, πρέπει είτε κάποιοι να αποχωρήσουν, είτε να δεχτούν γενναίες μειώσεις, το πιθανότερο και τα δυο. Αυτοί που θα μείνουν, θα πρέπει να αντιλαμβάνονται πλήρως τη σημαντικότητα του ρόλου που έχουν να επιτελέσουν. Γιατί πέραν από τη δική τους συγκέντρωση στο στόχο, τη δική τους απόδοση, θα χρειαστεί και καθοδήγηση των μικρών. Στην ΟΜΟΝΟΙΑ έχουν θέση, μόνο όσοι έχουν πραγματική διάθεση να κτίσουν κάτι καλό από το μηδέν. Πολυτέλεια για τουρίστες δεν υπάρχει.

Εντοπίστηκαν ξένοι,  νεαροί θα πάρουν ευκαιρίες

Όπως πληροφορούμαστε, έχουν ήδη εντοπιστεί ξένοι ποδοσφαιριστές με τους οποίους η ΟΜΟΝΟΙΑ θα μπει σε επαφές. Παίκτες με κασέ στις δυνατότητες των πράσινων, παίκτες που εκτιμάται πως έχουν κίνητρα. Προφανώς πάντως, για να έρθουν από το Γεννάρη, πρέπει να αποχωρήσουν άλλοι.

Την ίδια στιγμή, υπάρχει ένας συγκεκριμένος αριθμός παικτών από την ακαδημία, που θα αρχίσουν σχετικά άμεσα να παίρνουν αγωνιστικά λεπτά. Δεν πρόκειται φυσικά ο Σαβέφσκι να κατεβάσει ολόκληρη την U21 με την Πάφο, σιγά σιγά όμως θα αρχίσουν να παίζουν κάποιοι. Έτσι κι αλλιώς, η χρονιά μοιάζει χαμένη, ας βγούμε κερδισμένοι σε έμψυχο υλικό.