Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ “Θα αποδοθούν ευθύνες”

“Θα αποδοθούν ευθύνες”

img_7957


Στο Ράδιο Πρώτο μίλησε νωρίτερα ο Ανδρέας Δημητρίου, εκπρόσωπος τύπου της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Όπως ανάφερε, γίνονται κάποιες ενέργειες για να αποδοθούν ευθύνες για την χθεσινή εμφάνιση, χωρίς ωστόσο να μπαίνει σε λεπτομέρειες.

«Δεν μπορούμε να κρυβόμαστε πίσω από το δάκτυλο μας. Είμαστε πολύ πίσω στη βαθμολογία και πλέον δυσκολεύουν οι στόχοι που θέσαμε στην αρχή. Πιστέψαμε ότι με ένα σερί νικών θα φτάναμε κοντά στην κορυφή. Στραβοπατήσαμε μετά από μια νίκη που πετύχαμε. Η παρουσία της ομάδας μας ήταν απαράδεχτη στο γήπεδο και σίγουρα δεν είδαμε τίποτα από ΟΜΟΝΟΙΑ. Η διοίκηση κάνει κάποιες ενέργειες για να εντοπιστούν οι υπεύθυνοι της κακής εμφάνισης. Ανεπίτρεπτα αυτά που είδαμε στο γήπεδο. Η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι μια μεγάλη ομάδα και θέλουμε σε κάθε παιχνίδι να κάνουμε τον κόσμο να νιώθει περήφανος. Έχουμε τη διάθεση να βοηθήσουμε αυτή τη ομάδα. Πιστεύουμε ότι έχουμε ποιοτικό ρόστερ. Η ομάδα έδειχνε να έχει τις δυνατότητες να πάρει το πρωτάθλημα και σε αυτή την ομάδα δεν είναι αποδεχτό αυτό που είδαμε χθες. Δεν είναι τόσο τραγικά τα πράγματα για να επηρεάζονται οι ποδοσφαιριστές»

Για την συνέχεια είπε:
«Η ομάδα πρέπει άμεσα να επιστρέψει στις νίκες. Σε αυτή την ομάδα πρέπει να αγωνίζονται αυτοί που θέλουν και μπορούν. Από την μια στιγμή στην άλλη δεν ξεχνάς την μπάλα και θα αναζητήσουμε αυτούς τους λόγους που οδήγησαν στην ήττα. Δεν πρόκειται να αποδώσω ευθύνες σε κανένα αυτή τη στιγμή. Να είναι σίγουροι οι φίλοι της ομάδας μας ότι θα αποδοθούν ευθύνες εκεί που πρέπει»