Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Kαταθέτει σήμερα την έφεση

Kαταθέτει σήμερα την έφεση

omonoiadiaskeps


Σήμερα θα κατατεθεί η έφεση της ομάδας μας ενάντια στην απόφαση της ΕΔΔ για την υπόθεση του Γιαννάκη Οκκά. Ο  Χριστόφορος Χριστοφή, μίλησε σήμερα στο «Ράδιο Πρώτο» και έστειλε μήνυμα αισιοδοξίας για την έκβαση της υπόθεσης.

“Έχουμε ήδη μελετήσει την απόφαση και διαμορφώσαμε τους λόγους έφεσης τους οποίους θα θέσουμε ενώπιον του Εφετείου. Η ειδοποίηση έφεσης θα καταχωρηθεί αύριο, εμπρόθεσμα και στη συνέχεια το εφετείο θα μας καλέσει να αναπτύξουμε περεταίρω την επιχειρηματολογία μας. Πιστεύω μέσα σε 10-15 μέρες θα περατωθεί η εκδίκαση της υπόθεσης”, δήλωσε αρχικά, πριν απαντήσει στα πιο κάτω ερωτήματα.

Επειδή εκκρεμεί η απόφαση για καταβολή του ποσού εντός 30 ημερών;   
– Αυτό δεν σημαίνει τίποτε. Αυτή είναι η συνήθης διατύπωση στις αποφάσεις της Επιτροπής Επίλυσης Διαφορών. Δεν σημαίνει ότι στην λήξη των 30 ημερών θα πρέπει να καταβληθεί όλο το ποσό. Μπορεί να γίνουν περιοδικές πληρωμές, με σχετική αίτηση. Φυσικά εμείς ευελπιστούμε ότι δεν θα χρειαστεί να καταβάλουμε τις 916.000 ευρώ ούτε σε 30 μέρες, ούτε σε οποιαδήποτε άλλη προθεσμία διότι θα κερδίσουμε την έφεση. Αυτό, φυσικά είναι ζήτημα που θ’ αποφασίσει το εφετείο.

Προέκυψαν νέα στοιχεία που σας κάνουν να αισιοδοξείτε;
– Αισιοδοξία υπάρχει πάντα. Σ’ αυτήν την περίπτωση υπάρχει και ένα προηγούμενο που αφορά την απόφαση του Εφετείου στην υπόθεση της Νέας Σαλαμίνας, για την νόμιμη συγκρότηση της Δικαστικής Επιτροπής σ’ εκείνη την περίπτωση. Και εδώ ισχύουν τα ίδια γεγονότα. Είναι μεν ένα νομοτυπικό ζήτημα και δεν αφορά την ουσία της υπόθεσης. Η ουσία είναι κατά πόσον υπήρξε παράνομος τερματισμός του συμβολαίου του Γιάννη Οκκά.