Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Μέχρι το τέλος λοιπόν…

Μέχρι το τέλος λοιπόν…

img_7638b


“ΟΜΟΝΟΙΑ είμαστε. Ο στόχος είναι ο ίδιος που ήταν από την αρχή της χρονιάς και δεν αλλάζει. Είτε είσαι στο -12 είτε στο +12 όταν είσαι η ΟΜΟΝΟΙΑ πρέπει κάθε εβδομάδα να κερδίζεις. Όσο έχουμε μαθηματικές ελπίδες θα το παλεύουμε”.

Ο Σαβέφσκι δεν τρελάθηκε. Ξέρει πως οι ελπίδες της ΟΜΟΝΟΙΑΣ για τον τίτλο είναι στην καλύτερη των περιπτώσεων ελάχιστες. Ξέρει όμως επίσης πολύ καλά που βρίσκεται, σε ποια ομάδα δουλεύει, ποιαν ιδέα πρεσβεύει, ποιον κόσμο εκπροσωπεί. Και δεν θα δεχτεί σε καμιά περίπτωση, να χαμηλώσει τον πήχη. Ανεξάρτητα από τα δεδομένα, ανεξάρτητα από τις δυσκολίες, οικονομικές και αγωνιστικές, ΟΜΟΝΟΙΑ μας λένε και οφείλουμε να συνεχίσουμε. Ως το τέλος…

Ως το τέλος λοιπόν. Μέχρι να εξανεμιστούν οι μαθηματικές πιθανότητες, η ΟΜΟΝΟΙΑ οφείλει να κερδίζει. Όχι να παίζει καλά, όχι να κερδίζει εντυπώσεις. Να κερδίζει, γιατί στο τέλος της ημέρας το μόνο που μετράει είναι οι νίκες. Οτιδήποτε λιγότερο δεχόμαστε από την ΟΜΟΝΟΙΑ, μας κάνει συνένοχους στην σμίκρυνση της. Όπως συνένοχοι θα είμαστε αν την εγκαταλείψουμε στα δύσκολα, αν την αφήσουμε να θέσει χαμηλούς στόχους, ή ακόμα χειρότερα αν την αφήσουμε χωρίς στόχους.

Είμαστε βέβαιοι πως στο πρωτάθλημα ελάχιστοι πιστεύουν. Ας πιστέψουμε λοιπόν στην ΟΜΟΝΟΙΑ, ας βάλουμε ψηλά ξανά τον πήχη, μαζί με τον προπονητή μας και ας τα δώσουμε όλα για να εκπληρωθούν οι στόχοι. Με οποιοδήποτε μπάτζετ, με οποιεσδήποτε δυσκολίες, ο στόχος είναι πάντα ο ίδιος. Μόνο νίκες!