Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Μυλωνάς: “Αυτή η διοίκηση τις τελευταίες 60 μέρες δουλεύει νύκτα μέρα” (vids)

Μυλωνάς: “Αυτή η διοίκηση τις τελευταίες 60 μέρες δουλεύει νύκτα μέρα” (vids)

sak_8636


Διαφορετική ήταν σήμερα η διάσκεψη του Τόνι Σαβέφκσι αφού το παρών τους έδωσαν και τα μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής, Χρίστος Τσαγγάρης και Στέλιος Μυλωνάς. Ο κος Μυλωνάς που είναι και ο προεδρεύων του συλλόγου, μίλησε για υποθέσεις οι οποίες έκλησαν θετικά για το τριφύλλι. Όπως ενημέρωσε έγινε εξόφληση σε αρκετούς πρώην, όπως οι Μιχάλης Κωνσταντίνου, Τάκης Λεμονής κ.α. Στην συνέχεια μίλησε για το πρόστιμο που επιβλήθηκε στους παίκτες και δέχθηκε αρκετές ερωτήσεις από τους εκπροσώπους του τύπου.

Διαβάστε τις δηλώσεις:

Σας ευχαριστώ που είστε εδώ. Θα αναφερθώ σε κάποια θέματα που αφορούν τη διοίκηση της οποίας προεδρεύω. Θα είναι μια γενική ενημέρωση στα θέματα ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Αυτή η διοίκηση τις τελευταίες 60 μέρες δουλεύει νύκτα μέρα. Τι έχουμε καταφέρει: να περάσουμε τα κριτήρια παρότι πολλοί πίστευαν πως δεν θα τα περνούσαμε. Οι προσπάθειες απέφεραν καρπούς. Κάποια παραδείγματα προβλημάτων: παίκτες με χρωστούμενα, που έχουν εξοφληθεί πλήρως.Μπεργκουνιού, Μπεν Νταγιάν, Λούα Λούα, Εσπασαντίν, Κωνσταντίνου, Λοϊζου, Λεμονής, Χριστόφορος Λοϊζου, Γέβριτς, Κασέκε, Αντρέας Νικολάου. Και οι 11 μας βοήθησαν με τη συμπεριφορά τους και τους ευχαριστώ. Αλλά η ΟΜΟΝΟΙΑ φάνηκε εντάξει μαζί τους. Κανένας δεν χάνει λεφτά από την ΟΜΟΝΟΙΑ. Είχαν 2-3 χρόνων χρωστούμενα, έδειξαν εμπιστοσύνη και υπομονή, τελικά πληρώθηκαν.

Το συμβούλιο αποφάσισε ένα πρόστιμο. Δεν έχει σημασία το ύψος. Οι ποδοσφαιριστές είναι πάρα πολύ καλοί και τους πιστεύουμε, απλά πρέπει οι ίδιοι να πιστέψουν περισσότερο. Χάσαμε αρκετά παιχνίδια, τους δίναμε συγχαρητήρια. Δεν κάνω κριτική στους παίκτες μας, αλλά στους εαυτούς μας. Το πρόστιμο που μπήκε, το έχει βάλει με τρόπο που να έχει κίνητρο. Γνωρίζουν.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ έχει στόχους και τους ξέρουν όλοι, όταν υπογράφουν τα συμβόλαια. Όταν στην 8η αγωνιστική είσαι τόσο μακριά πρέπει κάτι να κάνεις. Το συμβούλιο αποφάσισε αυτά που αποφάσισε. Όποιος θέλει και μπορεί, είναι ευπρόσδεκτος. Όποιος δεν θέλει, υπάρχει τρόπος να βρούμε μια λύση συναινετική. Κανείς δεν δικαιούται να τερματίσει το συμβόλαιο του. Είναι όλοι πληρωμένοι με βάση τα συμβόλαια τους , ΟΛΟΙ και προκαλώ οποιονδήποτε να βγει να πει πως δεν είναι πληρωμένος. Υπάρχει παραπληροφόρηση και δεν ευθύνονται τα ΜΜΕ. Υπάρχει συμφωνία παλαιών δεδουλευμένων με τους παλιούς παίκτες που είναι πληρωμένη μέχρι και τον Οκτώβρη. Παρότι κράτη καταρρέουν, η ΟΜΟΝΟΙΑ κατάφερε να είναι εντάξει στις υποχρεώσεις της.

Για να μην αδικώ τους παίκτες, κανένας δεν εξέφρασε πρόθεση αποχώρησης. Η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι μεγάλη ομάδα και θα βρει το δρόμο της. Πιστεύω ότι τη Κυριακή, θα κάνουν το καλύτερο οι παίκτες, για τη φανέλα που φοράνε. Οι αποφάσεις που παίρνονται είναι συλλογικές. Αν κάποιος διαφωνεί με μιαν απόφαση, την ακολουθεί. Πάντα ακολουθούμε.

Θέλω να ευχαριστήσω το κόσμο μας, για όσα δίνει. Μακάρι να είναι και την Κυριακή στο πλευρό μας. Εύχομαι να είναι η αρχή κάτι καινούριου. Δεν σταματάμε, κι ας είμαστε μακριά. Δεν εγκαταλείπουμε.


Κ. Μυλωνά γιατί μας τα λέτε τώρα αυτά;

Γιατί διαβάζουμε διάφορα. Οι παίκτες πήραν κίνητρα όχι πρόστιμα. Επίσης για να σας πούμε ότι περάσαμε τα κριτήρια της ΟΥΕΦΑ. Θέλουμε να κάνουμε μια νέα αρχή και θέλουμε να κρατήσουμε το κόσμο κοντά.

Κ. Μυλωνά νιώσατε την ανάγκη επειδή έγινε κάτι εσκεμμένο;

Έχει απόλυτο δίκαιο και άλλοι βάζουν πρόστιμα και δεν έγινε και τίποτα. Διέρρευσε το πρόστιμο χωρίς να είναι καν πρόστιμο. Είναι κίνητρο, δικαίωμα των παικτών αν το είδαν σαν πρόστιμο, αλλά δεν είναι έτσι. Θα μπορούσε να γίνει κάτι αντίστροφο. Αν ήμουν παίκτης της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, δεν θα ήθελα να πληρωθώ αν δεν εκπλήρωνα το μίνιμουμ των στόχων μου. Θα ένιωθα ότι απέτυχα, εγώ προσωπικά. Οι ποδοσφαιριστές της ΟΜΟΝΟΙΑΣ είναι σε πολύ καλύτερη μοίρα από άλλων ομάδων.

Υπάρχει θέμα με το Καβαλιέρη;

Είναι εσωτερικό θέμα

Ακόμα και οι οπαδοί το είδαν θετικά το πρόστιμο. Δεν σας φοβίζει ότι κάποιοι θα το δουν αρνητικά;

Όποιος αντιμετωπίζει αρνητικά το πρόστιμο, σημαίνει δεν ξέρει που είναι. Σημαίνει δεν αντιλαμβάνεται τι είναι η ΟΜΟΝΟΙΑ, χωρίς να είπε πάντως κάποιος που να είπε κάτι. Δεν θυμάμαι αν η ΟΜΟΝΟΙΑ ήταν ποτέ σε χειρότερη θέση στην 8η θέση. Αν αυτό δεν είναι λόγος αφύπνισης, δεν ξέρω κι εγώ τι είναι.


Είπατε όποιος δεν θέλει να παίζει στην ΟΜΟΝΟΙΑ, να λύσει το συμβόλαιο του, γιατί είναι όλοι πληρωμένοι. Μετά είπατε πως κανείς δεν εξέφρασε πρόθεση να φύγει…

Επειδή κάποιοι έγραψαν πως οι παίκτες θέλουν να φύγουν. Ε κανείς δεν ζήτησε να φύγει. Αν ζητήσει κάποιος θα το δούμε, αλλά να φέρει πρόταση που να μας ικανοποιεί και να πάει στο καλό. Όλοι οι παίκτες είναι διαπραγματεύσιμοι. Αλλά να έρθει πρόταση.

Υπάρχει μια εντύπωση πως όλα είναι στο φλου. Ειδικά διοικητικά..αλλά και αγωνιστικά..

Στις επόμενες μέρες θα οριστεί γενική συνέλευση. Χρονικά ότι είπαμε το κάναμε. Είπαμε 31 Οκτωβρίου θα γίνουν τα μέλη. Έγιναν. Είπαμε θα περάσουμε τα κριτήρια, τα περάσαμε. Κάναμε πολλά αυτές τις 60 μέρες. Θα γίνει η συνέλευση και θα εισηγηθούμε συγκεκριμένο πλάνο. Δεν μπορώ ακόμα να πω πότε ακριβώς αλλά θα ανακοινωθεί στις επόμενες μέρες.

Η άποψη σας για τη νέα λίγκα που προτείνεται;

Δεν έχω ξεκάθαρη άποψη, ούτε έχει συζητηθεί στο συμβούλιο. Θα θέλουμε χρόνο να το μελετήσουμε πριν πάρουμε θέση.