Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Οφείλει να το προσεγγίσει σοβαρά

Οφείλει να το προσεγγίσει σοβαρά

img_5518


Η αλήθεια είναι πως λίγο το -15 από τη κορυφή, λίγο το γεγονός πως δυσκολευόμαστε να συμβιβαστούμε με την ιδέα πως στόχος είναι η τετράδα και λίγο ότι η ΟΜΟΝΟΙΑ αντιμετωπίζει προβλήματα ύπαρξης, κάνουν για μας τους ΟΜΟΝΟΙΑΤΕΣ δύσκολο το έργο της συγκέντρωσης στον επόμενο αγώνα. Ποδοσφαιριστές και τεχνική ηγεσία όμως οφείλουν να έχουν την προσοχή τους στραμμένη στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, 100%. Και οφείλουν να βρουν τους τρόπους να κερδίσουν.

Ντέρμπι μπροστά μας, τοπικό, μικρό αλλά με μεγάλη σημασία. Θέλουμε όχι μόνο τους 3 βαθμούς αλλά και μια σταθερότητα, μια ψυχολογική ένεση.

Αυτά είπε χθες ο Σαβέφσκι για το παιχνίδι. Αυτοί είναι και οι λόγοι που η ΟΜΟΝΟΙΑ θέλει τη νίκη. Γιατί είναι ένα τοπικό ντέρμπι (έστω μικρό), γιατί θέλουμε τους βαθμούς έτσι ώστε να κυνηγήσουμε μέχρι τέλους τον άμεσο στόχο (τετράδα) αλλά και το δύσκολο/μακροπρόθεσμο (πρωτάθλημα), γιατί η ομάδα χρειάζεται επιτέλους να αποκτήσει μια σταθερότητα, να πιάσει καλή ψυχολογία. Η ΟΜΟΝΟΙΑ οφείλει να έχει πάντα στόχους, είτε μικρούς είτε μεγάλους! Πρέπει λοιπόν να βελτιωθεί, να σταθεροποιηθεί, να κάνει συνεχόμενες νίκες.

Όσον αφορά τα πλάνα, είναι ακόμα νωρίς μιας και το ματς είναι Δευτέρα, όλα δείχνουν όμως πως η ΟΜΟΝΟΙΑ θα παραταχθεί με την εντεκάδα που έπαιξε και κόντρα στην Πάφο. Το ζητούμενο είναι φυσικά, να μην επαναληφθεί δεκάλεπτο σαν το75-85 ενάντια στην ΑΕΠ.