Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ο Λυθροδόντας έδειξε το δρόμο! (PHOTOS)

Ο Λυθροδόντας έδειξε το δρόμο! (PHOTOS)

lythrodontas1


Ο Λυθροδόντας είναι πράσινος, κανονικά και με το νόμο! Και οι φίλοι της ΟΜΟΝΟΙΑΣ εκεί, θα έδιναν όλο τους το είναι για εκείνην! Το Fan Club της ΟΜΟΝΟΙΑΣ στο Λυθοδόντα, προχώρησε σε μια αξιέπαινη πράξη και δείχνει το δρόμο σε όλους μας. Εκμεταλλευόμενα τη γιορτά του Αγίου Θεράποντα στο χωριό, τα παιδιά του Fan Club ανέλαβαν την πρωτοβουλία να στήσουν περίπτερο ΟΜΟΝΟΙΑ και πουλούσαν προϊόντα της ομάδας! Εννοείται πως όλα τα έσοδα πήγαν στο σωματείο!

Δείτε πιο κάτω φωτογραφίες από το περίπτερο, καθώς και την επίσημη ανακοίνωση με ευχαριστίες της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Μην ξεχάσετε επίσης να κάνετε like στη σελίδα του Fan Club στο Facebook εδώ: https://www.facebook.com/FanClubOmonoiaLythrodonta

[nggallery id=79]

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ομόνοιας επιθυμεί να εκφράσει τις θερμές του ευχαριστίες στα άτομα που στελεχώνουν το Fan Club της ομάδας μας στο Λυθροδόντα, για την αξιέπαινη ενέργειά τους να διαθέσουν επίσημο αθλητικό υλικό της Ομόνοιας, στη γιορτή του Αγίου Θεράποντος στο Λυθροδρόντα.

Με αυτή τους την πρωτοβουλία έχουν φέρει στο σωματείο μας ένα σεβαστό χρηματικό ποσό σαν έσοδα από τις πωλήσεις των επίσημων προϊόντων της Ομόνοιας, σε μία εποχή που η ομάδα μας έχει μεγάλη ανάγκη για εισροή χρημάτων.