Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ο πονοκέφαλος με τις Εθνικές

Ο πονοκέφαλος με τις Εθνικές

soares-ethniki


Την Γκάνα θα αντιμετωπίσει την ερχόμενη Τετάρτη το Πράσινο Ακρωτήρι, στο πλαίσιο της προετοιμασίας της εθνικής ομάδας ενόψει του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής τον Ιανουάριο.  Ο Ομοσπονδιακός τεχνικός της χώρας, ανακοίνωσε σήμερα τον κατάλογο με τους ποδοσφαιριστές που θα αγωνιστούν στο φιλικό της επόμενης βδομάδας και σε αυτόν συμπεριλαμβάνεται και το όνομα του Μάρκο Σοάρες.

Ο αμυντικός μέσος της ομάδας μας, όπως και ο Αντρέ Σκέμπρι μετά το Κυριακάτικο παιχνίδι με την Αλκή, χωρίς καμία ξεκούραση θα πρέπει να ταξιδέψουν σε Πορτογαλία (Λισαβόνα) και Λιχτενστάιν (Βαντούζ) αντίστοιχα. Το ίδιο αναμένεται να γίνει και με τον Γιουβάλ Σπούνγκιν. Ο Έλι Γκούντμαν δεν ανακοίνωσε ακόμα την αποστολή, ωστόσο θεωρείται σίγουρο πως ο δεξιός μπακ του τριφυλλιού θα ταξιδέψει στη χώρα του για τον αγώνα με την Λευκορωσία.

Στην αποστολή της Κύπρου για το φιλικό με την Φινλανδία στο ΓΣΠ έχουν κληθεί οι Γιώργος Εφραίμ και Δημήτρης Χριστοφή. Όλοι οι διεθνείς θα πρέπει την Πέμπτη να επιστρέψουν στην Κύπρο, ώστε να κάνουν αποθεραπεία μετά τους αγώνες των Εθνικών και την Παρασκευή να ενσωματωθούν στην προετοιμασία της ομάδας μας για τον Κυριακάτικο αγώνα με τον Απόλλωνα εκτός έδρας.

Οι αγώνες την Τετάρτη 14 Νοεμβρίου:
Λιχτεστάιν-Μάλτα (Βαντούζ)
Πράσινο ΑκρωτήριΓκάνα (Λισαβόνα)
Ισραήλ-Λευκορωσία (Ιεροσόλυμα)
Κύπρος-Φινλανδία (Λευκωσία)