Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Πάλι με νέα εντεκάδα

Πάλι με νέα εντεκάδα

sak_6290


Άλλοι είναι τραυματίες, άλλοι τιμωρημένοι, άλλοι απλά ντεφορμέ. Η ουσία είναι πως η ΟΜΟΝΟΙΑ για άλλη μια εβδομάδα θα παραταχθεί με διαφορετική εντεκάδα. Για να δούμε αν η σημερινή θα αποδώσει καλύτερα.

Άμυνα

Ο Λεβίτα πλήγωσε την (πολύ καλή ως εκείνο το σημείο) εικόνα του με το γκολ που δέχθηκε στη Λεμεσό, αλλά παραμένει βασικός. Βασικός παραμένει και ο Σπούγκιν ενώ νέο πρόσωπο στο κέντρο της άμυνας θα είναι ο Ζοάο Πάολο Αντράντε, που θα έχει στο πλευρό του τον Ντανιέλσον. Αριστερά, Σκαραμοτσίνο, Χαραλάμπους και Μαργκάσα διεκδικούν τη θέση. Αν ο τελευταίος είναι έτοιμος πάντως, είναι το προφανές φαβορί.

Μεσαία Γραμμή

Ο Νούνο Ασσίς είναι εκτός αποστολής, έτσι με μια βδομάδα καθυστέρηση ο Ζοάο Άλβες θα πάρει φανέλα βασικού. Στον άξονα παραμένουν και οι Σοάρες Λεάντρο. Στο ένα φτερό θα βρίσκεται ο Δημήτρης Χριστοφή και στο άλλο εικάζουμε πως επιστρέφει ο Γιώργος Εφραίμ.

Επίθεση

Τι να πούμε τώρα. Άλβες και Φρέντι είναι σε κακή κατάσταση. Δεν πρέπει λοιπόν να αποκλείεται να ξεκινήσει ο Σκέμπρι, αν και αυτό θα χαμηλώσει την ΟΜΟΝΟΙΑ μες το κουτί.