Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Πλάνο με Ζοάο

Πλάνο με Ζοάο

sak_1767


Με τον Ζοάο Άλβες στη βασική εντεκάδα αντί του τραυματισμένου Λεάντρο, αναμένεται να παρατάξει την ΟΜΟΝΟΙΑ ο Τόνι Σαβέφσκι. Ο Πορτογάλος διεθνής μέσος, παίρνει έτσι την ευκαιρία που περίμενε εδώ και καιρό, για να δείξει ότι αξίζει περισσότερα αγωνιστικά λεπτά. Κατά τα άλλα θέση στους πρώτους 11 αναμένουμε πως θα πάρει και ο Γιώργος Εφραίμ.

Άμυνα

Λεβίτα στο τέρμα, Σπούγκιν δεξιά, Ντανιέλσον και Αλαμπί στο κέντρο της άμυνας είναι δεδομένοι. Δεδομένος πρέπει να θεωρείται κατακρίβιαν και ο Άνθονι Σκαραμοτσίνο, εκτός και αν εκπλήξει ο Σαβέφσκι ξεκινώντας το Χριστόφορο Χαραλάμπους.

Μεσαία γραμμή

Η τριπλέτα του άξονα αλλάζει αφού ο Λεάντρο θέλει ένα μικρό θαύμα για να προλάβει. Τη θέση του θα πάρει ο Ζοάο Άλβες και θα έχει μαζί του τους Σοάρες και Νούνο Ασσίς. Στα άκρα περισσότερες πιθανότητες συγκεντρώνουν Χριστοφή και Εφραίμ, αν και δεν αποκλείεται να δούμε τον Σκέμπρι, ή τον Φρέντι.

Επίθεση

Ο Άλβες δεν έχει βρει ακόμα τον εαυτό του. Μένει να δούμε αν ο Σαβέφσκι θα τον στηρίξει και θα του δώσει άλλη μια ευκαιρία στην εντεκάδα, ή αν θα ξεκινήσει τον Φρέντι Ντο Σάντος που είναι πιο ζωντανός, πιο κινητικός, αλλά φέτος όχι πιο αποτελεσματικός μπροστά στο τέρμα.