Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Πονάει ο Τζίμης

Πονάει ο Τζίμης

sak_5919


Πρόβλημα προέκυψε στην σημερινή προπόνηση της ομάδας μας, αφού ο Δημήτρης Χριστοφή ένοιωσε ενοχλήσεις και δεν ακολούθησε το κανονικό πρόγραμμα. Ο Τζίμης έκανε ατομικό και ο Σαβέφσκι αγωνιά εάν ο εκ των κορυφαίων της ομάδας μας φέτος, προλάβει τον αγώνα με τον Ολυμπιακό.

Η προετοιμασία για τον Δευτεριάτικο αγώνα, συνεχίστηκε σήμερα με πρωινή προπόνηση. Οι πράσινοι μετά το χθεσινό ρεπό επέστρεψαν στο Γέρι με την τεχνική ηγεσία να δουλεύει ξανά σε ασκήσεις τακτικής. Από το πρόγραμμα απουσίαζαν οι Λεόνι, Αγκουιάρ, Ασσίς, Αβραάμ και όπως προαναφέραμε ο Χριστοφή. Ο Ασσίς στον οποίο ήταν στραμμένη η προσοχή, έχει ακόμα κάποιο πόνο όταν έρχεται σε επαφή με άλλο παίκτη και σήμερα έκανε ξανά ατομικό.

Η ενημέρωση από τον σύλλογο:

Επέστρεψαν στις προπονήσεις οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας, μετά το ρεπό που τους είχε παραχωρήσει χθες η τεχνική ηγεσία, με το σημερινό πρόγραμμα να περιλαμβάνει ασκήσεις τακτικής σε διάφορες μορφές.

Την θεραπευτική τους αγωγής μαζί με ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης ακολούθησαν οι Μπρούνο Αγκουιάρ και Αντρέας Αβραάμ, θεραπεία έκανε ο Τζόνι Λεόνι, ενώ προπονήθηκαν ατομικά οι Νούνο Ασίς και Δημήτρης Χριστοφή. Ο τελευταίος ταλαιπωρείται από κάποιες ενοχλήσεις, γι’ αυτό και ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης.

Για αύριο υπάρχει καθορισμένη απογευματινή προπόνηση.