Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Προσοχή στις διαρροές

Προσοχή στις διαρροές

sak_2621


Είχε γραφτεί από ψες στο trifylli.net και στο kifines.com. Επειδή όμως το θεωρούμε σοβαρό θέμα, νιώθουμε την ανάγκη να γράψουμε και εμείς κάτι. Είναι αδιανόητο, η ΟΜΟΝΟΙΑ να εκδίδει επίσημη ανακοίνωση στην οποία να αναφέρει ξεκάθαρα πως λήφθηκαν μέτρα αλλά είναι εσωτερικό θέμα και δεν θα δημοσιευτούν και 10 λεπτά αργότερα να παίζει πρώτο θέμα σε όλες τις σελίδες.

Είναι καταρχάς θέμα πρεστίζ της ομάδας, του συλλόγου. Ε μα είναι τουλάχιστον ασόβαρο να λέμε πως είναι εσωτερικό θέμα και ύστερα από λίγο να παίζει στις σελίδες! Σημαίνει κάποιος δεν ενδιαφέρεται καθόλου για τους εσωτερικούς κανονισμούς τους σωματείου, σημαίνει επίσης πως δεν νοιάζεται αν εκθέσει ανεπανόρθωτα την εικόνα. Και όταν λέμε κάποιος, ξεκάθαρα μιλάμε είτε για μέλος του συμβουλίου, είτε για μέλος του τεχνικού τημ, είτε για ποδοσφαιριστή.

Από κει και πέρα, είναι όντως εσωτερικό θέμα. Από τη στιγμή που ο καθ’ύλην αρμόδιος αποφασίζει πως δεν θέλει να δημοσιευτεί το τι λέχθηκε και τι έγινε, ο λόγος του πρέπει να είναι ευαγγέλιο. Όποιος δεν σέβεται τον Σαβέφσκι, τον υποσκάπτει και όποιος και αν είναι πρέπει να υποστεί τις κυρώσεις.