Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Προσπαθεί να κρατήσει την ηρεμία ο Τόνι

Προσπαθεί να κρατήσει την ηρεμία ο Τόνι

sak_7883
Όλο το βάρος πέφτει στον Τόνι, σε αυτόν που δεν φέρει καμία ευθύνη

Αρνητικός με την επιβολή προστίμου στους ποδοσφαιριστές ήταν ο Τόνι Σαβέφκσι, όμως η διοίκηση έπραξε όπως νόμιζε στο συγκεκριμένο θέμα. Με μέλη της διοίκησης να αμφισβητούν το έργο του Μιχάλη Καβαλιέρη στο “Ηλίας Πούλλος”, όλο αυτό το  εξοντωτικό βάρος πέφτει στον προπονητή της ομάδας, που στην ουσία είναι και ο τελευταίος που φέρει ευθύνη για το κατάντημα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.


Εδώ που τα λέμε όμως, έχουν και τα δίκια τους οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας, καθώς η διοίκηση τους προηγούμενους μήνες τους παρακαλούσε να υπογράψουν ενόψει κριτηρίων για τα χρωστούμενα ενώ πολλές φορές στο παρελθόν έδειξαν διάθεση για να βοηθήσουν τον σύλλογο. Πλέον μετά και το πρόστιμο, η διοίκηση “πιέζει” σε έξοδο τους υψηλόμισθους παίκτες, ενώ βάζει (άλλη μια) θηλιά στον σύλλογο αφού στην συνέχεια θα πρέπει να είναι συνεπείς στις πληρωμές του.

Στο Γέρι έρχεται μπόρα λοιπόν και αυτός που πρέπει να σηκώσει την ομπρέλα είναι ο Τόνι Σαβέφκσι.  Ο κόουτς θα πρέπει να διαχειριστεί όλη αυτή την κατάσταση με στόχο να επικρατήσει ηρεμία στις τάξεις της ομάδας και να υπάρξει συγκέντρωση στο δύσκολο ματς που ακολουθεί με την Αλκή.

Για αποφυγή παρεξηγήσεων σε αυτό το σημείο να επαναλάβουμε  αυτά που είχαμε πει με την φυγή Λάρκου. Ο Τόνι Σαβέφκσι θα πρέπει να κάτσει στον πάγκο του τριφυλλιού για πολλά χρόνια.  Ας το καταλάβουν όλοι, ίσως η ΟΜΟΝΟΙΑ πρέπει να χτιστεί από το μηδέν. Ειδικά εάν τον Γενάρη έχουμε (νέες) αποχωρήσεις παικτών.

Ο τεχνικός της ΟΜΟΝΟΙΑΣ θα μιλήσει την Παρασκευή στους εκπροσώπους του Τύπου. Θα είναι ίσως η πιο ενδιαφέρουσα διάσκεψη Τύπου από την μέρα που ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.