Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Στην αποστολή ο νεαρός Φιλιώτης!

Στην αποστολή ο νεαρός Φιλιώτης!

ns014306


Στην 18αδα και οι Χάρης και Χριστόφορος

Με ανεβασμένη την ψυχολογία μετά την νίκη επί της Ένωσης, η ΟΜΟΝΟΙΑ φιλοξενείται αύριο στο Αμμόχωστος από την Δόξα, για την 8η αγωνιστική του παγκυπρίου πρωταθλήματος (18:00 Cytavision Sports 1 – omonoianews.com). Η ΟΜΟΝΟΙΑ βρίσκεται στην 6η θέση με 9 βαθμούς και αύριο θα κάνει άλλο ένα βήμα στην αντεπίθεση που έχει ξεκινήσει από την περασμένη βδομάδα, για κάλυψη της διαφοράς του -10.

“Έχουμε μπροστά μας ένα δύσκολο παιχνίδι. Στα χαρτιά είμαστε φαβορί αλλά πρέπει να το δείξουμε στο γήπεδο. Θέλουμε μεγαλύτερη προσπάθεια από το πρώτο ημίχρονο με το Παραλίμνι για να πάρουμε τους βαθμούς. Ελπίζω πως παρά τα προβλήματα θα είμαστε σε θέση να το καταφέρουμε”, δήλωσε για το παιχνίδι ο Τόνι Σαβέφκσι.

Ο τεχνικός των πρασίνων συμπεριέλαβε στην αποστολή για πρώτη φορά τον 17χρονο Αντρέα Παναγιώτου (Φιλιώτης) που κλέβει τις εντυπώσεις στην ομάδα των Νέων. Ο Παναγιώτου αγωνίζεται στο δεξί άκρο σε επίθεση και άμυνα (μπορεί να αγωνιστεί και στα χαφ) και είναι ο πρώτος σκόρερ της εφηβικής ομάδας με 7 γκολ. Στην 18αδα και οι Χάρης και Χριστόφορος. Ο Σαβέφκσι δεν υπολογίζει τους τραυματίες Μπρούνο Αγκουιάρ, Ρενάτο Μαργκάσα, Αντρέα Αβραάμ και Γιώργο Εφραίμ. Εκτός αποστολής οι νεαροί  Μάκης Γιαννίκογλου, Μάριος Δημητρίου, Παναγιώτης Θεράποντος και Σταύρος Χριστούδιας.

Η αποστολή: Τζόνι Λεόνι, Οχάντ Λεβίτα, Ρασίντ Αλαμπί, Ντανιέλσον Φερέιρα, Άντονι Σκαραμοτσίνο, Χριστόφορος Χαραλάμπους, Ζοάο Πάολο Αντράντε, Γιουβάλ Σπούνγκιν, Χάρης Κυριάκου, Ζοάο Άλβες, Νούνο Ασίς, Λεάντρο Μαρκολίνι, Μάρκο Σοάρες, Φρέντι Ντος Σάντος, Αντρέ Άλβες, Αντρέ Σκέμπρι, Αντρέας Παναγιώτου και Δημήτρης Χριστοφή