Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Στην πρώτη ομάδα ο Θεράποντος!

Στην πρώτη ομάδα ο Θεράποντος!

therapontos-u15
Ο Θεράποντος με την φανέλα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ U15 – Τρομερό άλμα για τον μικρό μέσα σε δύο χρόνια

Το δικό του όνειρο ζει άλλος ένας νεαρός ποδοσφαιριστής της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Ο Παναγιώτης Θεράποντος, ο πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος κάτω των 17 ετών με 18 γκολ, προπονείται εδώ και μερικές ημέρες με την πρώτη ομάδα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.


Ο 16χρονος μεσοεπιθετικός ο οποίος είχε αγωνιστεί με τους βασικούς στο οικογενειακό διπλό στο “Ηλίας Πούλλος”, έχει εντυπωσιάσει τον Τόνι Σαβέφκσι και τους συνεργάτες του, και ήδη αποτελεί μέλος της ομάδας των αντρών. Για τον Παναγιώτη μίλησε με τα καλύτερα ο Άλεξ Κάσερες, αφού με αυτόν στον πάγκο της U15, έδειξε τα πρώτα δείγματα του ταλέντου του.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουμε συλλέξει, ο Σαβέφκσι θεωρεί πως ο Θεράποντος είναι ένα παιδί που μπορεί να αγωνιστεί σε υψηλό επίπεδο και ζήτησε από την διοίκηση της ΟΜΟΝΟΙΑΣ να κάνει ότι είναι δυνατό για να μην απουσιάζει από τις πρωινές προπονήσεις ο μικρός.

Η πράσινη διοίκηση για να τον βοηθήσει, έστειλε ήδη επιστολή στο Υπουργείο Παιδείας, ζητώντας να επιτραπεί στον Θεράποντος να απουσιάζει από τα μαθήματα του όταν υπάρχει πρωινή προπόνηση!

Ολοκληρώνοντας το κείμενο για τον Παναγιώτη, θέτουμε ξανά το ερώτημα που έχει απευθύνει χθες ο Τόνι Σαβέφκσι. Είμαστε έτοιμοι να δεχτούμε τα νέα παιδιά;