Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Στην τελική ευθεία το τριφύλλι

Στην τελική ευθεία το τριφύλλι

img_0602


Στην τελική της ευθεία μπήκε σήμερα η προετοιμασία της ΟΜΟΝΟΙΑΣ για το παιχνίδι με την Δόξα το ερχόμενο Σάββατο, για την 8η αγωνιστική του παγκυπρίου πρωταθλήματος.

Η ομάδα μας συνέχισε με απογευματινή προπόνηση, με τον Τόνι Σαβέφσκι να ρίχνει το βάρος στην τακτική που θα ακολουθήσει η βασίλισσα, για να φύγει από το “Αμμόχωστος” με τους τρεις βαθμούς της νίκης. Ο τεχνικός των πρασίνων παρακολούθησε τον αντίπαλο στο χθεσινό ματς με την Αναγέννηση αλλά και σε DVD και έχει διαπιστώσει κάποιες αδυναμίες τις οποίες θα προσπαθήσουν οι παίκτες του να εκμεταλλευτούν το Σάββατο.

Η προετοιμασία της ομάδας μας ολοκληρώνεται αύριο το απόγευμα. Με το τέλος της προπόνησης η τεχνική ηγεσία θα ανακοινώσει την αποστολή του αγώνα. Σε αυτή δεν θα συμπεριληφθούν για τους γνωστούς λόγους οι Ρενάτο Μαργκάσα, Γιώργος Εφραίμ, Αντρέας Αβραάμ και Μπρούνο Αγκουιάρ. Την 18αδα θα συμπληρώσουν παίκτες από την δεύτερη ομάδα.

Το δελτίο της ημέρας:

Ολοκληρώθηκε η σημερινή προπόνηση της ομάδας μας, στην οποία η τεχνική ηγεσία έδωσε έμφαση στην τακτική.

Οι Γιώργος Εφραίμ, Ρενάτο Μαργκάσα, Αντρέας Αβραάμ και Μπρούνο Αγκουιάρ, συνέχισαν την θεραπευτική αγωγή που ακολουθούν, ενώ οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές προπονήθηκαν κανονικά.

Το αυριανό πρόγραμμα περιλαμβάνει απογευματινή προπόνηση.