Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ταλαιπωρείται από ίωση ο Λέο

Ταλαιπωρείται από ίωση ο Λέο

sak_5995


Ο Λεάντρο Αλμέιδα απουσίασε από την σημερινή προπόνηση της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, καθώς ταλαιπωρείται από ίωση. Στην ΟΜΟΝΟΙΑ εκτιμούν πως ο αρχηγός αύριο θα είναι σε θέση να προπονηθεί.

Η ουσιαστική προετοιμασία για τον αγώνα με την Πάφο ξεκίνησε σήμερα, με τον Τόνι Σαβέφσκι να δουλεύει στην τακτική της ομάδας του. Για την αναμέτρηση του Σαββάτου  ο Σκοπιανός τεχνικός δεν υπολογίζει στους τραυματίες Αβραάμ, Αγκουιάρ και Ασσίς.

Ο τεχνικός της ΟΜΟΝΟΙΑΣ είδε για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα τους Μαργκάσα και Αντράντε, να ολοκληρώνουν το πρόγραμμα χωρίς κανένα πρόβλημα και τους ετοιμάζει για το αρχικό σχήμα της ομάδας. Η ενδεκάδα της ομάδας μας σε σχέση με την αναμέτρηση στο Τσίρειο, αναμένεται να είναι διαφοροποιημένη.

Η ενημέρωση:

Συνέχισε την προετοιμασία της με πρωινή προπόνηση η ομάδα μας, ενόψει της Σαββατιάτικης αναμέτρησης κόντρα στην Πάφο, στο Γ.Σ.Π. Το τεχνικό επιτελείο εφάρμοσε πρόγραμμα βασισμένο στην τακτική, κάνοντας και παιχνίδια με μπάλα σε μεγάλους χώρους.

Απείχε από το πρόγραμμα ο Νούνο Ασίς, ο Αντρέας Αβραάμ ακολουθεί την ειδική θεραπευτική του αγωγή, ενώ ο Μπρούνο Αγκουιάρ έκανε θεραπεία αλλά και ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης. Επίσης, ο Λεάντρο προσβλήθηκε από ίωση και έτσι δεν προπονήθηκε καθόλου.

Το πρόγραμμα για αύριο περιλαμβάνει απογευματινή προπόνηση.