Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Χρηματικό πρόστιμο για όσα έγιναν στο “εξοχικό”

Χρηματικό πρόστιμο για όσα έγιναν στο “εξοχικό”

sak_5578


Αποσύρθηκαν όλες οι καταγγελίες για δηλώσεις κατά της διαιτησίας εκτός από αυτές του προέδρου της ΑΕ Πάφου! Στην αποψινή της συνεδρία η δικαστική επιτροπή επέβαλε χρηματικό πρόστιμο στην ομάδα μας για όσα έγιναν στον αγώνα με την Ανόρθωση.

Ο Εβάντρο Ρονγκάτο που τραυμάτισε οπαδό μας, θα πληρώσει μόνο ένα χρηματικό πρόστιμο, ενώ με 2 αγώνες αποκλεισμό τιμωρήθηκε ο Αλέξα που προκάλεσε την κερκίδα. Περισσότερα εδώ.

Αναλυτικά οι αποφάσεις:

Καταγγελία κατά της Ανόρθωσης:
(α) για μεταφορά επικίνδυνων αντικειμένων στο γήπεδο κατά παράβαση του άρθρου 10 (2) (δ) και πυροδότηση τους κατά παράβαση του άρθρου 10 (2) (γ) του κανονισμού της Δικαστικής Επιτροπής

(β) γιατί οπαδοί του Σωματείου προκάλεσαν την διακοπή του αγώνα κατά 2 λεπτά

(γ) για ανάρτηση πανό ρατσιστικού περιεχομένου κατά παράβαση του άρθρου 11.1 (α) και (β) του Κεφ. 3 του κανονισμού της Δικαστικής Επιτροπής στον αγώνα (21/10) Πρωταθλήματος Α’ Κατηγορίας Ανόρθωση-Ομόνοια.
Απόφαση: Χρηματικό πρόστιμο.

Καταγγελία κατά της Ομόνοιας Λευκωσίας:
(α) για σοβαρά επεισόδια

(β) για μεταφορά επικίνδυνων αντικειμένων στο γήπεδο κατά παράβαση του άρθρου 10 (2) (δ) και πυροδότηση τους κατά παράβαση του άρθρου 10 (2) (γ) του κανονισμού της Δικαστικής Επιτροπής

(γ) γιατί οπαδοί του Σωματείου προκάλεσαν την διακοπή του αγώνα κατά 11 λεπτά

(δ) γιατί η ομάδα συμπεριφέρθηκε απρεπώς (5 κάρτες) κατά παράβαση του άρθρου 10.1 (β) του κανονισμού της Δικαστικής Επιτροπής στον αγώνα (21/10) Πρωταθλήματος Α’ Κατηγορίας Ανόρθωση-Ομόνοια.
Απόφαση: Χρηματικό πρόστιμο.

*Καταγγελία κατά του κ. Στέλιου Μυλωνά, Α’ Αντιπροέδρου του Σωματείου Ομόνοια Λευκωσίας γιατί μετά το τέλος του αγώνα (21/10) Ανόρθωση-Ομόνοια προέβηκε σε δηλώσεις σε τηλεοπτικό κανάλι οι οποίες αναδημοσιεύτηκαν στην εφημερίδα ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΣ στις 22.10.2012 κατά παράβαση των άρθρων 4 (ιστ) (ι) (ιι) (ιιι) και 9 (ιε) του κανονισμού της Δικαστικής Επιτροπής.
Αποσύρεται η καταγγελία.

*Καταγγελία κατά του κ. Πανίκου Χατζηλιασή, Εκπρόσωπος Τύπου του ΑΠΟΕΛ  γιατί μετά το τέλος του αγώνα (22/10) ΑΠΟΕΛ-Ολυμπιακός προέβηκε σε δηλώσεις προς διάφορες ιστοσελίδες στις 22.10.2012 κατά παράβαση των άρθρων 4 (ιστ) (ι) (ιι) (ιιι) και 9 (ιε) του κανονισμού της Δικαστικής Επιτροπής.
Αποσύρεται η καταγγελία.

*Καταγγελία κατά του κ. Γιώργου Γεναγρίτη, Προέδρου του Σωματείου Νέα Σαλαμίνα γιατί μετά το τέλος του αγώνα (20/10) ΑΕΛ-Σαλαμίνα προέβηκε σε δηλώσεις οι οποίες αναδημοσιεύτηκαν στην εφημερίδα SPORT DAY στις 21.10.2012 κατά παράβαση των άρθρων 4 (ιστ) (ι) (ιι) (ιιι) και 9 (ιε) του κανονισμού της Δικαστικής Επιτροπής.
Αποσύρεται η καταγγελία.

*Καταγγελία κατά της Ανόρθωσης γιατί ανάρτησε ανακοίνωση στην ιστοσελίδα της στις 23.10.2012 κατά παράβαση των άρθρων 4 (ιστ) (ι) (ιι) (ιιι) και 9 (ιε) του κανονισμού της Δικαστικής Επιτροπής.
Αποσύρεται η καταγγελία.

*Καταγγελία κατά του κ. Χρίστου Γλυκή, Προέδρου της ΑΕΠ γιατί μετά το τέλος του αγώνα (20/10) ΑΕΠ-Εθνικός Άχνας προέβηκε σε δηλώσεις προς την ιστοσελίδα www.kerkida.net στις 20.10.2012 κατά παράβαση των άρθρων 4 (ιστ) (ι) (ιι) (ιιι) και 9 (ιε) του κανονισμού της Δικαστικής Επιτροπής.
Απόφαση: Αποκλεισμός 1 αγωνιστικής εκτός γηπέδου και χρηματικό πρόστιμο.