Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Τόνι: “Πρέπει να βάλουμε περισσότερο πείσμα” (vids)

Τόνι: “Πρέπει να βάλουμε περισσότερο πείσμα” (vids)

sak_8657


Το επόμενο παιχνίδι είναι πάντα το πιο δύσκολο, όμως δήλωσε σήμερα στην διάσκεψη τύπου ο Τόνι Σαβέφκσι. Ο τεχνικός της ΟΜΟΝΟΙΑΣ δεν θέλησε να μιλήσει για το κλίμα στα αποδυτήρια, αφού θεωρεί πως αυτά είναι εσωτερικά θέματα.

«Θεωρώ το παιχνίδι με την Αλκή το πιο δύσκολο, γιατί πάντα το επόμενο είναι το πιο δύσκολο.  Η Αλκή παίζει πολύ καλό ποδόσφαιρο και είναι επικίνδυνη.  Ελπίζω πως το κακό αποτέλεσμα με τη Δόξα δεν θα μας επηρεάσει και πως θα έχουμε όσο το δυνατό καλύτερες επιλογές μέσα στο παιχνίδι. Εύχομαι ο κόσμος όσο πικραμένος κι αν είναι με το αποτέλεσμα, να στηρίξει την ομάδα, να είναι δίπλα μας, γιατί οι παίκτες έχουνε ανάγκη τη στήριξη.  Ελπίζω πως θα πάρουμε τους βαθμούς».

 


Ερωτήσεις-Απαντήσεις

Κόουτς με τη Δόξα δεν παίξατε καλά. Ποια είναι η δουλειά του προπονητή για να βελτιωθεί η κατάσταση;

Έχω καλούς παίκτες, πρέπει να καταλάβουν οι ίδιοι πως δείχνοντας καλά δείγματα σε κάποια παιχνίδια, ότι δεν πρέπει να έχουν απόσταση στην απόδοση τους. Είναι θέμα νοοτροπίας προσπαθούμε να το δουλέψουμε.

Τι έχετε διαπιστώσει από την κακή εμφάνιση; Tι έφταιξε;

Παρόλο που μπορεί να είναι ελλιπής η απάντηση μου, σας έχω πει πως σε αυτές τις περιπτώσεις προτιμώ να κρατάω όποιες εκτιμήσεις έχουμε βγάλει για μας. Έχουμε μεταφέρει κάποιες απόψεις.

Ποιος είναι ο στόχος σας;

Αυτός που ήταν από την αρχή. Είμαστε η ΟΜΟΝΟΙΑ, είμαστε καταδικασμένοι να κερδίζουμε. Πρέπει να βάλουμε περισσότερο πείσμα, καλύτερη νοοτροπία, πείσμα, να κερδίζουμε κάθε εβδομάδα.

Είστε όμως στο -12..

Ναι, αλλά όταν είσαι η ΟΜΟΝΟΙΑ παλεύεις μέχρι να μην έχεις μαθηματικές ελπίδες. Όσο υπάρχει δεν μπορείς να χάσεις το κίνητρο σου. Αλίμονο αν σηκώσουμε τα χέρια ψηλά, είναι κακό να μην έχει κίνητρα.

Όντως διαφωνούσατε με το πρόστιμο;

Είναι για εμάς αυτό, με όλο το σεβασμό πρέπει να μένουν εντός σωματείου αυτά.

Πιστεύεται πως έχουν δυνατότητες οι μικροί με δεδομένο πως το ρόστερ είναι μικρό;

Δεν θέλω να ψάχνω δικαιολογίες. Θα προσπαθήσω να δουλέψω με τα μέσα που μπορώ. Ο κάθε ένας ξέρει τα δεδομένα μας, καλό είναι και ο κόσμος να τα γνωρίζει μέσω εσάς πιο αναλυτικά. Το αν θα παίξουν μικροί ή όχι, θα το δούμε, πάντα με κριτήριο το συμφέρον της ομάδας. Όχι γιατί θέλουμε να ανακαλύψουμε κάτι καινούριο, ή να βγάλουμε πως είμαστε καλοί.

Πώς είναι το κλίμα στα αποδυτήρια;

Δεν μπορώ να απαντήσω και συγγνώμη κιόλας. Το έχουμε μιλήσει, το έχουμε διαπιστώσει, είναι για μας. Ελπίζουμε αυτά να είναι μια εμπειρία, να μάθουμε από όσα έγιναν. Εύχομαι ο Θεός να μας φωτίσει και να μας δώσει δύναμη.