Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Αλλάζει το πλάνο ο αρχηγός;

Αλλάζει το πλάνο ο αρχηγός;

img_7752


Μέχρι χθες, το πλάνο του Σαβέφσκι έμοιαζε μάλλον ξεκάθαρο. Άλλωστε με τόσους τραυματίες, δεν είχε και πολλές επιλογές. Η συμπερίληψη του αρχηγού Λεάντρο στην αποστολή όμως, αλλάζει κάπως τα δεδομένα. Μένει να δούμε αν ο Λέο θα είναι και στην εντεκάδα του Σαβέφσκι.

Η πιθανή εντεκάδα που γράφαμε χθες, αποτελείτο από τους Λεβίτα, Σπούγκιν, Αλαμπί, Ντανιέλσον, Σκαραμοτσίνο στην άμυνα, Ζοάο Άλβες, Σοάρες Ασσίς στον άξονα, Εφραίμ-Χριστοφή στα φτερά και πιθανότατα τον Φρέντι στη κορυφή της επίθεσης. Προφανώς κατά τα 10/11 δεν αλλάζει, απλά αν ο Λέο είναι στο 100% θα πάρει τη θέση του Ζοάο Άλβες στον άξονα.

Η απόφαση όπως φαίνεται, θα ληφθεί την τελευταία στιγμή και θα εξαρτηθεί ξεκάθαρα από το τι θα πει ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής. Ο Λεάντρο δείχνει τεράστια ψυχή το τελευταίο διάστημα, φωνάζει παρών με κάθε τρόπο. Την ίδια στιγμή όμως, προφανώς σκέφτεται και ο ίδιος πως η χρονιά είναι μεγάλη, για αυτό θα κρίνει μαζί με το ιατρικό τημ, πόσο ρισκάρει μια υποτροπή. Όπως και να έχει πάντως, ο αρχηγός, δείχνει τον δρόμο της ανάκαμψης.