Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Επιτέλους θα δούμε δίδυμο Αντράντε-Ντανιέλσον

Επιτέλους θα δούμε δίδυμο Αντράντε-Ντανιέλσον

img_7857


Το επιτέλους ασφαλώς, δεν αφορά τους άλλους παίκτες που έπαιξαν στο κέντρο της άμυνας. Ούτε τρέφουμε οποιαδήποτε ψευδαίσθηση πως τώρα εντελώς μαγικά, η εικόνα θα διορθωθεί και η άμυνα θα είναι αλάνθαστη. Ούτε έχουμε ελπίδες πως η ΟΜΟΝΟΙΑ θα προλάβει το τραίνο του τίτλου, αν και στόχοι υπάρχουν, έστω και χαμηλοί.

Το επιτέλους, αφορά το γεγονός ότι δυο ποδοσφαιριστές που ήρθαν για να είναι το βασικό αμυντικό δίδυμο της ομάδας, δεν έχουν παίξει ούτε και μια φορά μαζί! Και μπαίνουμε στο Δεκέμβρη όπου να ‘ναι! Πότε οι τραυματισμοί του Αντράντε, πότε τα ντεφορμαρίσματα του Ντανιέλσον, είχαν σαν αποτέλεσμα να δούμε όλους τους συνδιασμούς, εκτός από αυτόν. Ε, κόντρα στην Πάφο δεν έχουμε και επιλογή, αυτοί οι 2 υπάρχουν.

Αν μη τι άλλο, βλέποντας τους ο Σαβέφσκι θα μπορέσει να σχηματίσει και καλύτερη άποψη για την αξία τους. Γιατί είναι ξεκάθαρο, ειδικά στην περίπτωση των ξένων/κοινοτικών, πως όλοι κρίνονται. Και δεν είναι βέβαιο αν θα είναι όλοι εδώ από το Γεννάρη και μετά. Το εν λόγω δίδυμο, βάση περγαμηνών, βάση προϊστορίας μένει. Μέσω απόδοσης όμως; Όλοι κρίνονται…

Από κει και πέρα, αλλαγές στην εντεκάδα θα έχουμε και άλλες. Το ποιος θα παίξει που είναι μάλλον κάπως πρόωρο να το πούμε. Το βέβαιο είναι πως θα δούμε νέα πρόσωπα στους πρώτους 11.