
Με εντυπωσιακό τρόπο η πρωτοπόρος ΟΜΟΝΟΙΑ πέρασε και το εμπόδιο της Ελπίδας Αστρομερίτη στο πρωτάθλημα κάτω των 17 ετών. Οι πράσινοι συνέτριψαν τον αντίπαλο με 15-0 και έφτασαν τους 43 βαθμούς στην βαθμολογία με απολογισμό γκολ 97-6! Ο Βαλεντίν Στεφαν είχε την ευκαιρία να χρησιμοποιήσει κάποια νέα παιδιά αφού μερικοί …βασικοί, αγωνίστηκαν με την ομάδα των Νέων.
Στο πρωτάθλημα κάτω των 15 ετών, η ΟΜΟΝΟΙΑ πέρασε άνετα από την έδρα του Διγενή Ακρίτα Μόρφου, με νίκη 3-0. Η ομάδα του Χάρη Καλικά, είχε για σκόρερ τους Ανδρέα Ονισηφόρου, Παύλο Πιταρά και Άδωνη Πελαγία. Η ΟΜΟΝΟΙΑ βρίσκεται στην 3η θέση με 37 βαθμούς. Στην πρώτη θέση είναι ο Ολυμπιακός με 42.




![Με ντέρμπι στο «ΑΕΚ Αρένα» πέφτει η αυλαία της 14ης αγωνιστικής [Πρόγραμμα και τηλεοπτικές μεταδόσεις]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2016/10/aek-arena-1-1-238x178.jpg)




![Η τελική Βαθμολογία του Α’ Γύρου [Αποτελέσματα 13ης αγων.]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2025/12/Olympiakos-OMONOIASKOS9562Eiting-300x194.jpg)



