Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Αν είναι ΟΚ ο Δημήτρης

Αν είναι ΟΚ ο Δημήτρης

img_8930


Πονοκέφαλος από το πουθενά προέκυψε για το Σαβέφσκι και μάλιστα σοβαρός, αφού αφορά τον πιο φορμαρισμένο ποδοσφαιριστή της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Ο Δημήτρης Χριστοφή δεν ακολούθησε χθες το κανονικό πρόγραμμα προπόνησης και η συμμετοχή του στο παιχνίδι της Δευτέρας με τον Ολυμπιακό είναι αμφίβολη.

Είναι πιθανόν, αν τελικά ο Δημήτρης δεν προλάβει να είναι βασικός, ο αντικαταστάτης του να αποτελέσει το μοναδικό νέο πρόσωπο στην εντεκάδα. Τώρα ποιος θα είναι αυτός, άγνωστο! Πιθανότερο σενάριο είναι στην εντεκάδα να περάσει ο Αντρέ Άλβες με το Φρέντι να μετατοπίζεται δεξιά, χωρίς να αποκλείεται να παίξει ο Ζοάο Άλβες σε ρόλο επιτελικού και να πάει ο Σκέμπρι στο φτερό. Ιδανικά, ο Τζίμης θα προλάβει και όλα αυτά θα παραμείνουν σενάρια. Παίζεται φυσικά και η θέση αριστερά μεταξύ Σκαραμοτσίνο και Μαργκάσα, δεν είναι όμως βέβαιο ότι ο Σκοπιανός τεχνικός θα προτιμήσει τον Ρενάτο αντί του Γάλλου.

Κατά τα άλλα, δεν περιμένουμε οποιεσδήποτε αλλαγές. Στο τέρμα θα είναι ο Λεβίτα, δεξιά ο Σπούγκιν και κέντρο της άμυνας Αντράντε- Ντανιέλσον. Αριστερά, είπαμε ήδη πως η θέση παίζεται, ενώ στα χαφ Σοάρες και Λεάντρο είναι δεδομένοι, όπως και ο Εφραίμ στο φτερό και ο Φρέντι στην επίθεση. Μένει να δούμε αν ο Δημήτρης θα προλάβει να βρεθεί στο απέναντι φτερό, για να παραμείνει ο Σκέμπρι περιφερειακός, ή αν θα χρειαστεί ο Σαβέφσκι να ανακατέψει την τράπουλα.