Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Απαράδεκτος ο Βασίλης στον πειθαρχικό έλεγχο

Απαράδεκτος ο Βασίλης στον πειθαρχικό έλεγχο

img_0063


Μεγάλο λάθος δεν έκανε. Άλλωστε την πιο σημαντική δύσκολη φάση στο παιχνίδι, την διαχειρίστηκε ορθά η βοηθός Αγγέλα Κυριάκου αφού υπέδειξε σε θέση οφσαίντ τον Πογιατζή πριν σκοράρει ο Μασίνουα. Ούτε θα ασχοληθούμε με το γεγονός πως στο τέλος, συμπεριφερόταν λες και ήταν η Άχνα η μεγάλη ομάδα που παίζει σπίτι της, αφού όλα τα αμφισβητούμενα τα έδινε υπέρ της. Εκείνο που μας έχει πειράξει, ήταν ο πειθαρχικός έλεγχος. Ο Βασίλης Δημητρίου, ο ικανότερος πιθανότατα Κύπριος διαιτητής, ήταν απαράδεκτος στον τομέα αυτό.

Κι ας δεχτούμε πως δεν είδε τις 2 αγκωνιές του Μασίνουα, μια στο Λέο και μια στον Αλαμπί, που θα μπορούσαν να τιμωρηθούν μέχρι και με κόκκινη. Ας δεχτούμε επίσης πως ανέκτηκε 3-4 σκληρά μαρκαρίσματα των Αχνιωτών γιατί ήθελε να αφήσει το παιχνίδι να παικτεί χωρίς αχρείαστα σφυρίγματα και εκνευρισμούς. Τον τρόπο που διαχειρίστηκε τις διαμαρτυρίες όμως, ΔΕΝ μπορούμε να τον δεχτούμε! Δεν μπορούμε να δεχτούμε να σφυρίζει με δυο μέτρα και δυο σταθμά μες το ΓΣΠ οποιοσδήποτε!

Να γίνουμε και συγκεκριμένοι. Στο 57′ ο κ. Δημητρίου σφυρίζει ένα φάουλ που ούτε σε καλιτεχνικό πατινάζ δεν δίνεται (όταν το δει στην τηλεόραση θα καταλάβει και ο ίδιος τι έκανε), ο Ντανιέλσον αντιδρά και δέχεται τη κάρτα! Το φάουλ δεν ήταν ούτε για αστείο, από τη στιγμή που σφύριξε και ο Ντανιέλσον αντέδρασε, η κάρτα είναι σωστή. Πέντε λεπτά μετά, ο Παϊσάο κάνει φάουλ και διαμαρτύρεται με τον ίδιο τρόπο. Ο διαιτητής πάει κοντά του και ανοίγει διάλογο, λες και θα ανταλλάξουν τηλέφωνα να πάνε για καφέ! Γύρω στο 80, ο Μπεμπά κάνει φάουλ για κάρτα στο Λέο και στη συνέχεια διαμαρτύρεται έντονα! Καμία κάρτα! Τελείωσε το ματς με 1 κάρτα η Άχνα και η ΟΜΟΝΟΙΑ που έκρυβε τη μπάλα για 45 λεπτά με 2. Έλεος!