Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Από αναβολή σε αναβολή η δίκη του Σάντη!

Από αναβολή σε αναβολή η δίκη του Σάντη!

sak_4700


Μας έχουν πιάσει στο δούλεμα ΚΟΠ και Δικαστική σχετικά με το θέμα παραπομπής του Β’ Αναπληρωτή Πρόεδρου της ΚΟΠ Αντρέας Σάντη. Η ΟΜΟΝΟΙΑ είχε καταγγείλει τον εν λόγω κύριο για ανάρμοστη συμπεριφορά στο παιχνίδι Ανόρθωση-ΟΜΟΝΟΙΑ για την 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Συγκεκριμένοι οι πράσινοι ανάφεραν πως τους έβρισε χυδαία. Θυμίζουμε χαρακτηριστικά την ανακοίνωση:

«Ο κ. Σάντης ανερυθρίαστα και ασύστολα έβριζε και «στόλιζε» με χυδαίους χαρακτηρισμούς το διαιτητή του αγώνα, (επίθετα και βρισιές που δεν ακούστηκαν ούτε από τις κερκίδες) ενώ δεν δίστασε να βρίσει και να επιτεθεί φραστικά κατά των αξιωματούχων του σωματείου μας που βρίσκοταν φιλοξενούμενοι στο προεδρικό θεωρείο του Αντώνης Παπαδόπουλος. Διερωτόμαστε πως είναι δυνατόν η Ομοσπονδία να ψέγει φιλάθλους ή παράγοντες να τιμωρεί σωματεία με χρηματικά πρόστιμα για αντιαθλητική συμπεριφορά, όταν ο τρίτος τι τάξει αξιωματούχος της συμπεριφέρεται με αυτό τον προκλητικό και απαράδεκτο τρόπο. Είναι ξεκάθαρο για εμάς ότι ο κ. Σάντης, ανεξαρτήτως του εάν έχει απολογηθεί ή όχι, οφείλει να υποβάλει την παραίτηση του. Δεν έχει θέση στην ηγετική πυραμίδα της Ομοσπονδίας».

Από την 6η αγωνιστική, έχουν περάσει περισσότεροι από δυο μήνες όπως επίσης και από την παραπομπή του Πειθαρχικού Εισαγγελέα. Έχουν γίνει σχεδόν 10 συνεδριάσεις της Δικαστικής, η εκδίκαση της υπόθεσης όμως κάθε εβδομάδα αναβάλλεται! Χθες, αναβλήθηκε με πρόσχημα το ότι δεν ήταν όλα τα μέλη της Δικαστικής παρόν. Να δούμε πόσο μακριά θα πάει αυτή η βαλίτσα και πότε επιτέλους θα κληθεί να λογοδοτήσει ο κ. Σάντης για τις πράξεις του…